Top 5 fonduri de ten/ Top 5 foundation

Foundation

Stim cat de greu este sa gasesti fondul de ten perfect. Pe piata exista o multitudine de variante, de la fond de ten cu un nivel mic de acoperire la unul cu acoperire mare, de la mat la luminos, de la lichid la cushion.  Tine cont intotdeauna de necesitatile tipului tau de ten si alege produsele care ti se potrivesc. Iata 5 produse pe care noi le iubim si iti propunem sa le incerci si tu:

 

1.SHIDEIDO SYNCHRO SKIN GLOW LUMINIZING FLUID FOUNDATION

Alege acest produs daca iti doresti un look natural, plin de stralucire care sa dureze intreaga zi. Tehnologia  Advanced Sensing  se sincronizeaza cu tonul si umiditatea pielii pe parcursul zilei pentru un ten perfect. Pielea va capata un aspect proaspat si frumos, in timp ce ridurile fine și aspectul porilor sunt reduse. Ofera un finisaj luminos cu o acoperire construibila (poti alege sa aplici fondul de ten in mai multe straturi in functie de nivelul de acoperire dorit), in timp ce textura usoara, asemanatoare serului, se simte ca si cum nu porti nimic. 

Cu o acoperire medie ofera un finisaj luminos si hidratare de pana la 8 ore. Reteaua Super Bio-Moisture previne o finisare neuniforma cauzata de uscaciune si ofera un aspect lucios. Contine SPF 20.

  • A fost testat pe 108 femei caucaziene din SUA  iar dupa 4 saptamani:
    • 83% au considerat ca produsul mentine umiditatea optima a pielii prin adaptarea la piele oferita de tehnologia  Advanced Sensing;
    • 83% au simtit ca fondul de ten a intensificat stralucirea naturala a pielii ca si cum aceasta ar fi complet hidratata.

Tipul de piele: Toate tipurile de piele. Non-comedogenic. Testat de dermatolog.

CUM SE UTILIZEAZA
Agita bine produsul si aplicati dupa ingrijirea pielii, netezind uniform din centrul fetei spre exterior. Construiti nivelul de acoperire dorit cu straturi suplimentare.

INGREDIENTE CHEIE
Uleiul de argan, uleiul de seminte de afine si extractul de seminte Yuzu creeaza un efect de hidratare si ajuta la mentinerea umiditatii pielii pentru supletea tinereasca.
Extractul de cimbru salbatic ofera beneficii antioxidante.

 

2. MAKE UP FOR EVER ULTRA HD FOUNDATION

Acest fond de ten a fost creat special pentru tehnologiile cele mai avansate din industria de televiziune și film, lasand o piele lipsita de imperfectiuni. Complet invizibil sub camerele 4K, acest fond de ten contine pigmenti unici care ofera o acoperire medie, cu o textura de a doua piele. Propaga lumina, asigura o piele uniformizata si un ten perfect. Complexul 4K exclusiv ofera un machiaj invizibil, natural si confortabil. Este fondul de ten perfect pentru zi de zi pentru o piele catifelata, lipsita de imperfectiuni. Pentru rezultate ireprosabile il poti aplica cu o pensula plata, prin miscari de intindere si tapotare.

Potrivit pentru toate tipurile de ten. Disponibil in 40 de nuante, pentru a gasi o potrivire perfecta cu tenul tau.

“Scopul meu a fost acela de a face fata noii tehnologii 4k, pastrand in acelasi timp principalele beneficii ale Fondului de ten HD. Fondul de ten Ultra HD a trebuit sa satisfaca nevoile de perfectiune ale profesionistilor, precum si nevoile de zi cu zi ale tuturor femeilor.” – Dany Sanz, MAKE UP FOR EVER Fondator si director de creatie.

 

3.DIORSKIN FOREVER

Un fond de ten care ofera o acoperire medie, rezistent timp de 16 ore, cu aspect mat si luminos. Nuantele au fost elaborate cu precizie de jumatate de ton, pentru a imita culoarea pielii. Cele 28 de versiuni ofera acum fiecarei femei nuanta perfecta pentru tenul sau.

Diorskin Forever este conceput pentru a oferi un ten perfect, fara cusur,  minimizeaza aparitia porilor, pentru a controla stralucirea si pentru a elimina imperfectiunile pentru un finisaj mat de catifea luminos care dureaza toata ziua. Se topeste in piele si ofera protectie solara (SPF35). Creeaza un val corector si uniformizeaza tenul, dand practic impresia folosirii tehnicii „airbrush”. Imbogatit cu Poreless Effect Skincare Essence, fondul de ten uniformizeaza tonul pielii, astfel incat orice imperfectiune pare sa dispara, pur si simplu. Datorita efectului mat de lunga durata, Diorskin Forever Fluid este potrivit in special pentru tenul gras sau mixt.
Cum sa il aplici?

1. Se aplica fondul de ten pe pielea proaspat demachiata.
2. Se intinde delicat pe piele Diorskin Forever, efectuand cu varful degetelor miscari usoare dinspre interior spre exterior.
Diorskin Forever poate fi aplicat si cu un burete oblic special pentru fondul de ten fluid pentru precizie maxima si acoperire uniforma fara efort.

 

4.  BOBBI BROWN SKIN FOUNDATION SPF 15

Cu o formula pe baza de apa, fara ulei, acest fond de ten ofera o acoperire nedetectabila si o stralucire proaspata, hidratata pentru cea mai naturala finisare a pielii. Formula minimizeaza aspectul porilor, ascunde imperfectiunile si ofera protectie cu spectru larg de UV. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, de la normale la grase.

Avand o formula usoara, pe baza de apa, acest fond de ten se scufunda in piele, ajutand instantaneu sa hidrateze si sa stimuleze stralucirea pielii. Formula fara ulei este imbogatita cu ingrediente optice care reflecta lumina pentru a spori luminozitatea naturala a pielii.


Cum se utilizeaza:
Dupa hidratare, aplicati cu pensula pentru fondul de ten sau cu degetele pentru a echilibra tonul pielii si a acoperi imperfectiunile. Pentru acoperire completa, aplica punctat pe nas, frunte, obraji si barbie si amesteca spre linia parului.

5. BECCA AQUA LUMINOUS PERFECTING FOUNDATION

Formula BECCA este usoara si aerisita, astfel incat pielea arata natural, neteda, fara urme de produs care sa se stranga in ridurile fine ori de expresie. Formula lichida pe baza de apa are un finisaj semi-mat ce confera pielii cantitatea potrivita de stralucire. Sistemul de aplicare usureaza controlul dozarii produsului. Doar rasuciti complet capacul si apasati butonul de sus pentru a distribui lichidul pe degetele curate, partea din spate a mainii sau buretele de blending. Pentru un aspect natural ( no-makeup-makeup), o singura aplicare este suficienta. Dar pentru cele ce cauta o acoperire medie spre mare, acest fond de ten se poate aplica in straturi, pentru a obtine efectul dorit. Este îmbogatit cu ingrediente antioxidante, hidratante cum ar fi acidul hialuronic, extractul de alge verde si vitaminele A si E care mentin pielea neteda.

Te-ar putea interesa si: Top iluminatoare!

 

We know how hard it is to find the perfect foundation. There are a plenty of variations on the market, from low  to  high coverage, from matt to light, from liquid to cushion. Always consider the needs of your skin type and choose the products that suit you. Here are 5 products that we love and we propose you to try them too:

1.SHIDEIDO SYNCHRO SKIN GLOW LUMINIZING FLUID FOUNDATION

Choose this product if you want a natural look, full of brilliance that lasts all day. Advanced Sensing technology synchronizes with the tone and moisture of the skin throughout the day for perfect skin. The skin will get a fresh and beautiful look, while fine wrinkles and pore are reduced. Provides a luminous finish with a buildable coverage (you can choose to apply multi-layer depending on the level of coverage you want), while the light, serum-like texture feels like you do not wear anything.
With medium coverage, it offers a luminous finish and hydration for up to 8 hours. The Super Bio-Moisture network prevents uneven finishing due to dryness and provides a glossy finish. Contains SPF 20.

It was tested on 108 Caucasian women in the US and after 4 weeks:
     -83% believed that the product maintains optimum skin moisture by adapting to skin provided by Advanced Sensing technology;
     -83% felt that the skin has intensified the natural shine of the skin as if it were completely hydrated.
Skin type: All skin types. Non-comedogenic. Tested by the dermatologist.
HOW TO USE
Shake the product well and apply after skin care, smoothing smoothly from the center of the face to the outside. Build the desired level of coverage with extra layers.
KEY INGREDIENTS
Argan oil, cranberry seed oil and Yuzu seed extract create a moisturizing effect and help maintain skin moisture for youthful suppleness.
The wild thyme extract offers antioxidant benefits.

 

2.ULTRA HD FOUNDATION

This skin foundation was created specifically for the most advanced technologies in the television and film industry, leaving a skin free of imperfections. Completely invisible under the 4K cameras, this complexion contains unique pigments that offer medium coverage with a second skin texture. Provides light propagation, ensures smooth skin and perfect complexion. The exclusive 4K complex offers an invisible, natural and comfortable makeup. It is the perfect foundation for day to day for a velvety skin without imperfections. For impeccable results you can apply it with a flat brush, through stretching and taping movements.

Suitable for all skin types. Available in 40 shades to find a perfect fit with your complexion.

“My goal was to cope with the new 4k technology while keeping the main benefits of HD Foundation. Ultra HD Foundation had to meet the perfection needs of pros as well as the everyday needs of all women.”—Dany Sanz, MAKE UP FOR EVER Founder and Creative Director.

 

3.DIORSKIN FOREVER

A foundation that provides a medium, 16-hour, matte and luminous coverage. The shades have been elaborated with half-tone accuracy to mimic the color of the skin. The 28 versions now offer every woman the perfect shade for her complexion.

Diorskin Forever is designed to provide a perfect, flawless skin, minimizes the  pores, to control glow and to eliminate imperfections for a bright matte velvet finish that lasts all day. It melts in the skin and offers sun protection (SPF35). It creates a corrective and smooths the skin, giving the impression of using the “airbrush” technique. Enriched with Poreless Effect Skincare Essence, the complexion blends the tone of the skin so that any imperfections seem to simply disappear. Due to its long-lasting matte effect, Diorskin Forever Fluid is especially suitable for oily or mixed skin.
How to apply it?

1. Apply the foundation to freshly cleansed skin.
2. It stretches delicately on the skin, making slight moves from the inside to the outside.
Diorskin Forever can also be applied with a special oblique sponge for fine fluid foundation for maximum precision and effortless uniform coating.

 

4. BOBBI BROWN SKIN FOUNDATION SPF 15

With a water-based, oil-free formula, this foundation provides an undetectable coating and fresh, hydrating for the most natural skin finishing. Fortmula minimizes the appearance of pores, hides imperfections and offers wide UV protection. It is suitable for all skin types, from normal to oily.

With a lightweight, water-based formula, this skin foundation sinks into the skin, helping to instantly hydrate and stimulate skin brilliance. The oil-free formula is enriched with optical ingredients that reflect light to enhance the skin’s natural luminosity.

How to use:
After moisturizing, apply with a brush for the foundation or fingers to balance the tone of the skin and cover the imperfections. For full coverage, dot nose, forehead, cheeks and chin and blend out toward the hairline.

5. BECCA AQUA LUMINOUS PERFECTING FOUNDATION

The BECCA formula is light and airy, so the skin looks natural, smooth, with no traces of product that squeeze into fine or expressions wrinkles. The water-based liquid formula has a semi-matt finish that gives the skin the right amount of glow. The application system makes it easy to control product dosing. Just twist the lid completely and press the top button to distribute the liquid to the clean fingers, the back of the hand or the blending sponge. For a natural make-up, a single application is enough. But for those looking for medium coverage to the sea, this foundation can be applied in layers to achieve the desired effect. It is enriched with antioxidant moisturizing ingredients such as hyaluronic acid, green algae extract and vitamins A and E that keep the skin smooth.

 

You might be interested in: Top best highlighters.

About

No Comments

Leave a Comment