cadouri

Cadouri ECO personalizate!

Cadouri si decoratiuni personalizate!   Ai ramas fara idei?  Alegerea unui cadou pentru un amic, un coleg de serviciu sau mama ta pare cel mai complicat lucru si da mereu mari batai de cap. Dar

Cadouri si decoratiuni personalizate!

 

Ai ramas fara idei?  Alegerea unui cadou pentru un amic, un coleg de serviciu sau mama ta pare cel mai complicat lucru si da mereu mari batai de cap. Dar iata o idee creativa care va impresiona si te va diferentia de ceilalti: cadouri ECO personalizate, ce pot fi oferite cu orice ocazie! Suna bine, nu? Personalizarea unui cadou implica cunosterea persoanei careia vrei sa i-l daruiesti. Asta inseamna ca cel ce va primi cadoul va aprecia efortul tau si va ramane placut impresionat! Dar desigur, poti oferi oricui cadouri personalizate! Poti sa personalizezi cadoul in functie de eveniment, fie ca este o sarbatoare, onomastica sau avansarea in cariera!

Cei de la Kdeco propun produse de tip cadouri si decoratiuni personalizate, ce au la baza plante si flori naturale (lucrate in special cu plante suculente si trandafiri criogenati). Daca esti in cautarea cadoului perfect, daca vrei sa impresionezi un partener de afaceri sau doar vrei sa iti decorezi casa intr-un mod cat mai atractiv, iata mai jos cateva idei!

Exista 6 mari categorii din care tu poti alege:

1. Terarii LED – minigradini cu plante naturale suculente in boluri de sticla iluminate LED

cumpara

2. Aranjamente naturale cu flori(trandafiri)/plante criogenate in cupole/globuri/tuburi de sticla

cumpara

3. Tablouri verzi realizate din licheni/muschi natural conservat (plante stabilizate)

cumpara

4. Ghivece decorative cu plante suculente si alte elemente naturale

cumpara

5. Corpuri de iluminat ECO – lustre/veioze/aplice ce au incorporate ghivece sau vaze pentru plante/flori

cumpara

6.  Marturii personalizate (naturale) pentru nunti/botezuri si alte decoratiuni naturale

cumpara

 

Produsele pot fi personalizate la cerere in diverse teme (de dragoste, de sarbatori, de vara, de multumire, de incurajare, de La Multi Ani!, etc), pentru a se potrivi oricarui eveniment din viata ta!  Poti alege un anumit mix cromatic de nuante de nisip/pietris decorativ, respectiv cu anumite accesorii de decor si chiar un mesaj personalizat scris pe o placuta de lemn, scoica, piatra, tablita, etc). Creativitatea lor nu are margini iar produsele arata senzational. Ofera persoanelor dragi cadouri inedite, cu mesaje personalizate!

kdeco.ro

 

 

2 thoughts on “Cadouri ECO personalizate!

  1. Imi place postu la nebunie !. Vizitez des blogu asta.
    Si trebuie sa va zic ca veshnic postati cu articole interesante.

    Am postat blogu pe contul meu de twitter si followeri-lor mei le-a placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language