masca

Mască Cleopatra (50 ml)

Apidava ne pune de fiecare dată la dispoziție produse de calitate, din ingredienți activi 100% naturali, fără coloranți sintetici. Mierea a fost folosită în ritualurile de înfrumusețare din cele mai vechi timpuri. Acest ingredient magic

Apidava ne pune de fiecare dată la dispoziție produse de calitate, din ingredienți activi 100% naturali, fără coloranți sintetici.

Mierea a fost folosită în ritualurile de înfrumusețare din cele mai vechi timpuri. Acest ingredient magic era folosit cu regularitate de Cleopatra în Egiptul antic. Cleopatra, ultima regină a Egiptului, a fost renumită pentru atenția cu care își îngrijea tenul. Secretul ei? Băile în lapte cu miere și măștile naturale cu uleiuri esențiale, miere și argilă erau secretul pentru o piele sănătoasă și un ten strălucitor.

Masca de față Cleopatra de la Apidava îți va îngriji pielea într-un ritual plin de răsfăț desprins din zilele glorioase ale Alexandriei.

Această mască conține miere de albine care în combinație cu uleiul de sâmburi de struguri hrănesc pielea într-un mod natural, iar vitamina E și lăptișorul de matcă acționează eficient împotriva apariției ridurilor.

Proprietăţi:

– hidratează şi protejează epiderma;
– revitalizează şi hrăneşte pielea;
– reface ţesuturile şi tonifică musculatura;
– protejează pielea de acţiunea factorilor agresivi externi.

Cum aplici?

Masca se aplică pe față, gât și decolteu, în strat mai gros și se lasă să acționeze 10 minute. Îndepărtează apoi cu apă călduță.

Părerea mea:

Ador textura densă a acestei măști și mirosul extrem de intrigant.  După folosire pielea rămâne hidratată intens, fină și stralucitoare. Eu am folosit-o în strat subțire ca mască de noapte, și îmi pare că se descurcă chiar bine. Pentru mine aplicarea acestei măști devine un ritual al răsfățului, și îngrijirii calitative a pielii.

Verdict: Un produs demn de o regină egipteană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language