rochie alba

Fabuloasa in rochie alba!

In alb vei fermeca mereu! Culoarea alb semnifica puritatea, inocenta, compasiunea si este un simbol al pacii. O culoare extrem de eleganta si stilata. Se va potrivi oricui, indiferent de culoarea tenului. Rochia pe care eu

In alb vei fermeca mereu! Culoarea alb semnifica puritatea, inocenta, compasiunea si este un simbol al pacii. O culoare extrem de eleganta si stilata. Se va potrivi oricui, indiferent de culoarea tenului. Rochia pe care eu am ales-o, are o croiala lejera, in forma de A, si cu siguranta vei seduce prin mister si rafinament absolut. Accesoriul tip lant, prins la decolteu, va aduce acel ceva tinutei tale si va oferi un aer sic! In aceasta rochie alba vei fi eleganta, distinsa si seducatoare! O tinuta ideala pentru o petrecere, nu crezi?

Iti place si tie la fel de mult aceasta rochie? O poti cumpara de aici!

 

[mc4wp_form id=”2366″]

17 thoughts on “Fabuloasa in rochie alba!

  1. Foarte frumoasa rochia. Eu mereu am fugit de alb, nu stiu de ce..dar aveam senzatia ca nu ma avantajeaza.

  2. Este extraordinară! Sunt fanul culorii albe, din păcate silueta nu-mi mai permite să port atât de mult ca altădată. Chiar și așa, fac tot felul de combinații pentru a reuși să port albul. Rochia aceasta aș cumpăra-o oricum pentru că este superbă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language