speli cainele

Cat de des speli cainele?

Cat de des este nevoie sa speli cainele? Daca cainele nu are probleme cu pielea, nu se specifica un interval de timp la care acesta ar trebui imbaiat. Acest lucru depinde de caine, de cat

Cat de des este nevoie sa speli cainele? Daca cainele nu are probleme cu pielea, nu se specifica un interval de timp la care acesta ar trebui imbaiat. Acest lucru depinde de caine, de cat de repede prinde un miros urat. Cu siguranta prietenul tau iti va fi mai drag daca miroase frumos!

Poti spala cainele o data pe luna, folosind un sampon pentru caini sau sampon pentru bebelusi. Stiu, medicii veterinari nu recomanda asta, dar eu folosesc pentru Titi un sampon pentru bebelusi de mai bine de un an, iar pielea cainelui arata foarte bine si nu am avut niciodata probleme. Daca este nevoie sa il speli mai des, foloseste un sampon hidratant sau fara sapun, pentru a preveni uscarea pielii. Incearca sa nu speli cainele mai des de o data pe saptamana. Daca in urma bailor observi ca pielea este uscata, atunci este bine sa maresti perioada dintre bai.

Daca animalul se murdareste foarte tare, este recomandat sa fie imbaiat, in caz contrar vor aparea afectiuni dermatologice.

Cainele meu este alb, are blana usor sarmoasa si iubeste baltile. Combinatia perfecta pentru baita zilnica. Dupa o vara in care am spalat-o foarte des, pielea ei arata bine, nu este uscata. Nu incurajez spalarea zilnica a cainelui, dar exista situatii in care nu se poate altfel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.