purina

Provocarea de 3 săptămâni pentru motanul meu

HEY HEY IUBITORI DE PISICUȚE! Purina a lansat provocarea de trei săptămâni, iar pisicul meu a fost primul care a acceptat invitația la acest program de testare. Despre ce este vorba? Purina One Bifensis,  este

HEY HEY

IUBITORI DE PISICUȚE!

Purina a lansat provocarea de trei săptămâni, iar pisicul meu a fost primul care a acceptat invitația la acest program de testare.

Despre ce este vorba?

Purina One Bifensis,  este gama  dezvoltată de medicii veterinari și nutriționiști, care conține bacterii benefice funcționale și acizi grași Omega 6. Aceștia sunt esențiali pielii, și o ajută să mențină o barieră puternică împotriva atacurilor din mediul extern.

În doar trei săptămâni vei observa diferențele, iar pisica ta va fi sănătoasă și plină de viață. Astfel:

# SĂPTĂMÂNA 1 = NIVEL CRESCUT DE ENERGIE

# SĂPTĂMÂNA 2 = DIGESTIE SĂNĂTOASĂ

# SĂPTĂMÂNA 3 = BLANĂ LUCIOASĂ

purina

Sincer vă spun, ca pisicul meu a fost plin de energie încă de la primul plic, iar asta m-a bucurat enorm, pentru că ador să mă joc cu el și să îl alerg prin casă, cu mingiuța sau cu laserul. Nivelul de energie al pisicii crește datorită nutriției echilibrate, complete și de calitate de la Purina One Bifensis. De asemenea rețeta conține fibre de calitate și cicoare, un ingredient natural care s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea sănătății digestive.

mancare animale

Pentru o blăniță fină și strălucitoare, Purina One conține nutrienți specifici precum Omega 3 & 6 și vitamine și minerale esențiale. Nivelul crescut de antioxidanți contribuie și la strălucirea și sănătatea ochilor.

Purina One Bifensis oferă produse de calitate, având formule special adaptate pentru fiecare etapă și stil de viață a pisicii.

 • Junior: asigură nevoile nutriționale ale pisoilor ( de la înțărcare până la 12 luni), și ale pisicilor gestante sau care alăptează.
 • Adult: creată pentru pisicile de peste 1 an, o vei găsi atat în varanta de hrană uscată cât și umedă.
 • Pentru pisici cu digestie sensibilă: concepută special pentru sănătatea și starea de bine a pisicilor cu digestie sensibilă.
 • Pentru pisici de apartament: Formula reduce formarea ghemotoacelor de blană în stomac.
 • Pentru pisici sterilizate: profilul nutrițional fiind adaptat pentru pisicile sterilizate.
 • Pentru blană și eliminarea ghemotoacelor de păr: formula specială menține blana lucioasă.
 • Pentru protecția tractului urinar: pisicile au o predispoziție spre probleme de acest gen, iar acest sortiment menține sănătatea sistemului urinar.

Să revenim la Snow, motanul meu. El adoră formula și o găsește absolut delicioasă. Mănâncă tot din farfurie, torcând de plăcere! Blănița lui este moale, fină și lucioasă, iar ochii mari îi strălucesc.

 

Îți voi spune părerea mea sinceră, ținând cont totuși de prețul produsului și de categoria în care se află.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci când cumperi mâncare pentru blănosul tău este să citești eticheta. Lista de ingrediente va dicta calitatea produsului întotdeauna, iar nu un ambalaj frumos colorat.

De ce Purina ONE Coat & Hairball:

 • Pentru pisici între 1-7 ani
 • Ideală pentru întărirea sănătății pielii și blănii
 • Cu acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru protejarea organismului pisicii de factorii de mediu
 • Pentru întărirea sistemului imunitar și buna funcționare a celulelor
 • Pentru o floră intestinală echilibrată și o digestie optimă
 • Purina ONE Actilea: este o formulă cu 3 ingrediente active pentru sprijinirea sistemului imunitar al pisicii. Centrul cel mai important al sistemului imunitar se află în intestine:
  • drojdie: sursă naturală de vitamine, minerale, proteine și substanțe funcționale pentru întărirea sistemului imunitar.
  • antioxidanți: protejează împotriva radicalilor și asigură o mucoasă intestinală intactă
  • prebiotice naturale: echilibrează microflora intestinală și constituie un strat protectiv pe pereții intestinelor

Ingrediente Purina ONE Coat & Hairball:

Compoziţie: Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (14%), porumb, făină de soia, gluten din făină de grâu, grăsime animală, pulpă de sfeclă uscată, gluten din făină de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, substanţe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii şi Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii, ulei de peşte.

Constituenţi analitici: Proteină brută: 34,0%, Uleiuri şi grăsimi brute: 14,0% Cenuşă brută: 7,5%, Fibră neprelucrată: 6%, Acizi graşi Omega 3: 0,2%, Acizi graşi Omega 6: 2,0%.

Aditivi: Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 33500; Vit. D3: 1100; Vit E: 460 mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 700; Sulfat de fier monohidrat: 190; Iodat de calciu anhidru: 2,5; Sulfat de cupru pentahidrat: 39; Sulfat de mangan monohidrat: 94; Sulfat de zinc monohidrat: 330; Selenit de sodiu: 0,23. Aditivi tehnologici (mg/kg): Celuloza pulbere: 35; Cu antioxidanţi.

Ține minte că ingredientele apar în ordinea cantității folosite în rețetă, astfel, primul ingredient reprezintă cantitatea cea mai mare găsită în formulă, iar ultimul pe cea mai mică. Apreciez enorm faptul că primul ingredient este dat de o proteină animală din sursă specificată, și anume puiul. Acest lucru face din Purina ONE un produs mult superior pentru categoria din care face parte. Prețul este extrem de bun și accesibil. Produsul oferă o dietă echilibrată pisicii, oferindu-i nutrienții de care aceasta are nevoie.

Alege în funcție de necesitățile sau problemele de sănătate ale pisicii tale varianta potrivită. Dacă pisica ta este sănătoasă și nu trebuie să respecte un anumit regim, îți recomand să încerci PURINA ONE Bifensis.

Grija pentru pisica ta începe cu o alimentație echilibrată și de calitate, pe care acum o găsești la un preț prietenos. Ambalajul este extrem de practic, având dispozitiv care să închidă punga, astfel păstrând calitatea mancarii si aroma pentru un timp indelungat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.