Top hrana umeda pentru caini

Stiu ca iti iubesti cel mai bun prieten, si vrei sa aiba o viata lunga si sanatoasa. Alimentatia sta la baza unei sanatati optime. Ai grija ca animalutul tau sa consume o hrana echilibrata care

Stiu ca iti iubesti cel mai bun prieten, si vrei sa aiba o viata lunga si sanatoasa. Alimentatia sta la baza unei sanatati optime. Ai grija ca animalutul tau sa consume o hrana echilibrata care sa ii acopere necesarul de nutrienti de care are nevoie.

In ceea ce priveste mancarea uscata, alegerea mea este mai simpla, si nu am un brand preferat. Pur si simplu citesc cu atentie eticheta si lista ingredientelor. Gasesti aici alegerile mele pentru hrana uscata.

In ceea ce priveste alegerea hranei umede, alegerile, pentru mine, se bazeaza foarte mult pe proprietatile organoleptice. De regula, se pastreaza acelasi principiu ca in cazul hranei uscate, si ar trebui sa evitam produsele pe baza de cereale, si pline de umplutura fara valoarea nutritionala. Eu totusi prefer o hrana care sa contina bucati de carne, si nu o pasta dubioasa, in care se pot pune adaosuri cu usurinta.

Asa ca am doua preferate, pe care le recomand intotdeauna!! Pretul este intradevar mai mare, dar zic eu, justificat.

Ambele branduri au o calitate superioara,  si le gasesti in sortimente diverse si delicioase pe care micul tau blanos le va savura.

Ce alte branduri folosesc?

Pe langa brandurile mai sus mentionate, apelez si la atle branduri ceva mai accesibile ca pret, dar in care am incredere:

  • Canagan
  • Carnilove
  • Taste Of The Wild

De unde?

Pentru ca suntem in secolul vitezei, cumparaturile online functioneaza acum pentru toata lumea. Indiferent ca locuiesti in Bucuresti sau in provincie, pentruanimale.ro este magazinul online perfect pentru tine si prietenul tau patruped!

In Bucuresti livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 100 RON, iar pentru celelalte zone, transportul este gratuit la comenzi mai mari de 150 RON.

Inscrie-te in programul de fidelitate si beneficiaza de reduceri! Aduna PetCoins si foloseste-i la urmatoarea comanda! 1 leu= 1 PetCoins. Descopera pe site mai multe despre programul de fidelitate.

M-a impresionat mult sistemul lor de alerta gratuit, cand ramai fara mancare!!

Cum functioneaza?

  • Alegi produsele pentru care vrei abonament
  • Alegi perioada pentru care iti ajunge mancarea
  • Ei te vor suna cu 4 zile inainte de a se termina si te vor intreba daca vrei sa iti trimita o noua comanda

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.