gradina japoneza

Gradina Japoneza Herastrau

Gradina Japoneza din Herastrau a fost amenajata in 1998 cu sprijinul Ambasadei Japoniei si al Fundatiei Comemorative a Expozitiei Mondiale Japoneze si a fost reamenajata in 2018. Gradina a fost reabilitata de Primaria Municipiului Bucuresti,

Gradina Japoneza din Herastrau a fost amenajata in 1998 cu sprijinul Ambasadei Japoniei si al Fundatiei Comemorative a Expozitiei Mondiale Japoneze si a fost reamenajata in 2018. Gradina a fost reabilitata de Primaria Municipiului Bucuresti, prin ALPAB, cu sprijinul peisagistilor recomandati de Ambasada Japoniei in Romania si al specialistilor Universitatii de Arhitectura “Ion Mincu”.

 

Micuta gradina amenajata in Herastrau, te poarta mai aproape de spiritul si traditia japoneza si iti ofera bucuria unei plimbari linistite si relaxante pe alei pietruite, printre raulete care curg incet, podulete arcuite, garduri din bambus, si lanterne japoneze de exterior.  Sa nu uitam de ciresii japonezi, care au o frumusete rapitoare, si iti vor atinge inima prin delicatetea florilor scuturate de vant.

Hanami 

Hanami inseamna privitul florilor si este o veche traditie japoneza prin care se intampina primavara. Este o adevarata bucurie pentru ochi si suflet. Perioada de inflorire a ciresilor difera in functie de regiune, si dureaza doua saptamani.

Te poti bucura de un peisaj ce indeamna la meditatie si calm absolut, intr-o zi calda de aprilie, visand sub un cires inflorit si admirand albastrul cerului, chiar in inima Bucurestiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.