BrickVille

BrickVille by RoLUG

Buna! Nu te retin mult. Vreau doar sa iti spun despre BrickVille din Park Lake. Daca esti in Bucuresti weekendul acesta si iubesti Lego, nu rata expozitia de creatii din piese LEGO® Brickville by RoLUG

Buna! Nu te retin mult. Vreau doar sa iti spun despre BrickVille din Park Lake. Daca esti in Bucuresti weekendul acesta si iubesti Lego, nu rata expozitia de creatii din piese LEGO® Brickville by RoLUG @ParkLake! Vei putea admira zeci de creatii unice, statice si cinematice, construite din piese LEGO® de cei mai talentati designeri RoLUG. Eu am fost deja si mi-a placut extrem de mult. O expozitie potrivita atat pentru cei mici cat si pentru adultii cu suflet de copil. Creatiile nu vor inceta sa te uimeasca si sa iti aduca aminte de gustul dulce al copilariei! Daca esti fan StarWars, vei descoperi aici o intreaga batalie impotriva intunericului.

Iti las mai jos imagini de la expozitie, care te vor convinge cu siguranta sa ajungi si tu weekendul acesta la expozitia BrickVille organizata in ParkLake Shopping Center, Main Square, parter. Afla mai multe detalii aici.

Program:

16 mai la 10:00 – 19 mai la 22:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language