ingrijirea picioarelor

Albinuțele Apidava îți fac pielea frumoasă!

Albinuțele harnice de la Apidava s-au întors! De data asta simpaticele albinuțe cred că au zumzăit printre florile din rai, pentru că produsele pe care le-am testat aparțin divinului. Vara picioarele sunt mai expuse decât

Albinuțele harnice de la Apidava s-au întors! De data asta simpaticele albinuțe cred că au zumzăit printre florile din rai, pentru că produsele pe care le-am testat aparțin divinului.

Vara picioarele sunt mai expuse decât în restul anului, în sandale colorate îndrazneț și extrem de decupate. Uită de pielea crăpată și vara aceasta cucerește din sandalele tale preferate cu toc!

Îți propun un mic ritual de îngrijire a picioarelor care oferă hidratare intensă și răsfăț.

Pasul 1: Cremă pentru îngrijirea picioarelor (50 ml)

Cu miere, extra-propolis și ceară, această cremă este dedicată îngrijirii picioarelor și coatelor. Formula fără parabeni hidratează intens pielea uscată. Ceara de albine este un emolient 100% natural care hrănește pielea în profunzime, iar propolisul are efect antibacterian – devenind esențial în îngrijirea corectă a picioarelor.

Părerea mea: De când am deschis capacul cutiuței am fost plăcut surprinsă de mirosul proaspăt și relaxant al acestui produs. Și totuși divinul apare la contactul cu pielea. Senzația delicată și placută a acestei creme te va relaxa imediat și va aduce starea de bine. Picioarele se vor simți ușoare în câteva clipe de la folosire. Este cel mai bun produs pe care eu l-am testat până acum și îți recomand din suflet să îl încerci și tu. Pur și simplu te simți ca după 2 săptămâni de vacanță. Să nu uităm că îmbunătățește vizibil calitatea pielii, pe  care o hidratează în profunzime.

Pasul 2: Balsam de călâie (30 ml)

Acest produs are consistența unui unguent, extrem de eficient pentru hidratarea călcâielor și coatelor. Este un balsam solid pe bază de ceară de albine și extract de propolis, ideal pentru zonele cu piele deshidratată și crăpată, precum călcâiele sau coatele. Conține 2% camfor, ideal pentru activarea circulației periferice. Dacă picioarele tale sunt aspre, crăpate și au bătături, încearcă acest produs.

Părerea mea: Eu am folosit balsamul ca pasul 2 în ritualul de îngrijire a picioarelor, după aplicarea cremei mai sus menționate. Având o consistență mai densă, produsul creează și un efect de sigilare, păstrând hidratarea la nivelul pielii. Pielea mea este acum mai catifelată și mai suplă, iar bătăturile au început să dispară.

Cele două produse luate separat sunt grozave, dar împreună formează un duo demențial, pe care trebuie să îl ai!

 

Eu aplic cremele în fiecare seară, după baie. Înainte de culcare dedic 5 minute de răsfăț mie și picioarelor mele!

 

Pe cât este de frumoasă vara, pe atât de necruțătoare este cu pielea noastră. Soarele, vântul, căldura, usucă pielea și o agresează. Buzele sunt și ele intens afectate de factorii de mediu. Apidava a pregătit  un balsam de buze îmbogățit cu unt de shea.

Balsam de buze cu unt de shea (10 ml)

Balsamul de buze pe bază de ceară de albine și miere, conține unt de shea, pentru un plus de hidratare. Acest produs este ideal pentru buzele uscate și crăpate. Untul de shea acționează ca factor de protecție UV. Balsamul de buze ar proprietpți cicatrizante și este ideal de folosit ca și tratament împotriva semnelor premature de îmbătrânire a buzelor.

Părerea mea: Îl aplic atât seara, într-un strat generos, cât și în timpul zilei de câte ori este nevoie. Îmi place consistența acestui produs, pe care îl folosesc mereu înainte de a mă farda. Hidratează buzele, iar rujul aplicat peste, are un aspect mult mai natural și mai catifelat.

 

Sunt un mare fan al produselor Apidava, și dacă mi-ai citit articolele până acum deja știi asta. Calitatea este cuvântul care definește cel mai bine acest brand.  Produsele lor NU sunt testate pe animale, și nu au parabeni sau coloranți sintetici, în schimb se bazează exclusiv pe principiile active ale ingredientelor apicole pure.

Descoperă întreaga gamă Apidava pe site-ul lor, sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.