Barnängen

Barnängen

În sezonul rece pielea necesită o îngrijire specială, iar vântul rece și frigul de afară vă vor face să vă doriți un ritual de îngrijire cu adevărat relaxant pentru pielea dumneavoastră. Cea mai nouă gamă

În sezonul rece pielea necesită o îngrijire specială, iar vântul rece și frigul de afară vă vor face să vă doriți un ritual de îngrijire cu adevărat relaxant pentru pielea dumneavoastră. Cea mai nouă gamă de produse de la Barnängen reprezintă amestecul optim dintre știință și natură, care oferă o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu pana la 95% ingrediente de origine naturală. Fondat în 1868 Barnängen este renumit pentru unul din ingredientele sale emblematice, Cold Cream, care oferă pielii o protecție care te face să te simți exact așa cum trebuie.

Ingredientele din formula Barnängen sunt inspirate de frumoasele peisaje suedeze. Această zonă nordică, reprezintă o adevarată oază pentru plante rare și variate, ierburi și ingrediente hrănitoare pe care suedezii le folosesc cu încredere de secole. Fructele salbatice nordice, precum murul pitic, dar și ingredientele simbolice, precum  florile de soc și mesteacănul, sunt infuzate în produsele de îngrijire a corpului Barnängen si îmbinate cu grijă cu formulele știinţifice de îngrijire a pielii, precum ingredientul semnătură Cold Cream. Ingredientul Cold Cream este o rețetă de înfrumusețare cunoscută pentru proprietățile sale de protejare a pielii împotriva iritării și a uscării.

Cu noua gamă de la Barnängen vă veți bucura de un ritual complet de îngrijire și catifelare pentru pielea dumneavoastră!

Pasul 1 – crema de duș Oil Intense Barnängen

barnangen

# Revigoreți-vă corpul cu crema de dus Oil Intense, cu formula vegană, îmbogățită cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream. Aceasta este special concepută pentru pielea foarte uscată, pentru a o hidrata și catifela. Noua formulă vă oferă îngrijire delicată, protejând echilibrul natural al pielii.

#Părerea mea:

  • Ador mirosul proaspăt și revigorant al acestei creme de duș, care reușește să mă relaxeze de fiecare dată și să îmi aducă buna dispoziție. Această cremă de duș este o experiență foarte plăcută, datorită texturii bogate și cremoase, care hidratează intens pielea, lăsând-o suplă și catifelată. Recomand acest produs și pentru acelea dintre dumneavoastră care folosiți lama de ras pentru a scăpa de părul nedorit. Densitatea și cremozitatea acestei creme de duș, face ca lama să alunece fără probleme, lăsând în urmă pielea fină. Având pielea foarte sensibilă pe picioare, cu greu reușesc să îmi găsesc un produs care să mă mulțumească, și deși nu aveam așteptări, am avut parte de o surpriză plăcută când am încercat crema de duș Barnängen. Sunt foarte mulțumită de acest produs, iar de acum îl voi include în rutina mea.

 

Barnängen

Pasul 2 –  loțiunea de corp Oil Intense Barnängen

După duș, vă puteți răsfăța cu loțiunea de corp Oil Intense. Se absoarbe rapid și hrănește pielea foarte uscată pentru o hidratare de lungă durată, datorită formulei cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

# Părerea mea:

  • Noua formulă are un parfum discret, suav, foarte relaxant și revigorant, pe care pur și simplu îl ador.  Ambalajul este extrem de practic și ușor de folosit. Formula are o textură ușoară, extrem de lejeră, care se absoarbe repede în piele, fără urme grase.  Pielea se simte imediat hidratată. Deși gelul de duș m-a impresioanat foarte mult, dintre produsele testate, loțiunea de corp Oil Intense este preferata mea. Ador faptul, că după aplicare, pielea capătă imediat un aspect sănăros, hdratat. Pielea capătă suplețe.barnangen

Pasul 3 – balsamul de corp Oil Intense Barnängen

# În încheierea ritualului de îngrijire folosiți balsamul de corp Oil Intense. Acest produs esențial de înfrumusețare conține Ulei de Trandafir Sălbatic și ingredientul Cold Cream care acționează ca un scut în timp ce se absoarbe rapid în piele. Hrăneşte în profunzime pielea uscată, combinând o textură ușoară cu o plăcere senzorială desăvârșită.

# Părerea mea:

Textura bogată a acestui produs, se absoarbe destul de repede în corp, dar mai greu decât loțiunea, ceea ce este și normal. Pielea rămâne ușor grasă, de aceea eu prefer să folosesc acest produs doar seara, înainte de culcare.  Desigur, acest lucru nu reprezintă un minus, mai ales fiindcă scopul acestui produs este tocmai acela de a aduce un plus de hidratare pielii. Balsamul de corp Oil Intense de la Barnängen este foarte, foarte hidratant, și folosit ca al treilea pas în rutina de îngrijire a corpului, după crema de duș și loțiunea de corp este extraordinar. Recomand cu tărie să fie astfel folosit, deoarece acest produs are o formulă mai densă, și doar așa vă puteți bucura de toate beneficiile lui. Pielea acționând ca un burete, este de preferat întotdea

una să începeți cu produsele cu o textură mai fluidă, mai ușoară, trecând pas cu pas, la cele cu o textură mai densă, mai bogată, pentru a sigila și păstra nivelul de hidratare în piele.

Barnängen

Vă invit să descoperiți și dumneavoastră produsele de îngrijire a corpului Barnängen. Acestea oferă o bună protecție pielii, fiind îmbogățite cu ingrediente de inspirație nordică ce vă vor evidenția frumusețea autentică. Descoperiți ritualul perfect pentru o îngrijire echilibrată, pentru o piele frumoasă și  hrănită corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.