vitamina c

Cremă hidratantă cu vitamina c Anew

De curând am primit spre testare noua cremă hidratantă de zi cu SPF 50 și vitamina C de la Anew. Așadar, în acest articol vă voi prezenta experiența mea cu acest nou produs, dar vă

De curând am primit spre testare noua cremă hidratantă de zi cu SPF 50 și vitamina C de la Anew. Așadar, în acest articol vă voi prezenta experiența mea cu acest nou produs, dar vă voi vorbi și despre mituri și adevăruri legate de vitamina C.

Mituri despre vitamina C:

 •  Vitamina C se folosește doar seara

Adevăr: Vitamina C poate fi aplicată și dimineața, datorită protecției pe care o oferă față de radicalii liberi proveniți de la soare, poloare.

 • Vitamina C nu se folosește dacă vă expuneți la soare, pentru că veți face pete pe ten

Adevăr: Vitamina C nu sensibilizează pielea la soare, rolul ei cel mai important este de a reduce petele inestetice cauzate de razele solare. Totuși, este indicat să folosim zilnic cremă cu SPF.

 • Vitamina C poate fi folosită după 35 de ani

Adevăr: trebuie să știți că nu există o limită de vârstă de la care este bine să începeți să folosiți vitamina C. Petele pigmentare cauzate de acnee le putem avea de la 18 sau 20 de ani, iar modificări determinate de radicalii liberi apar la o vârstă foarte tânără, pătarea feței începând în multe cazuri după 20 de ani. Astfel, este indicat să oferiți tenului dumneavoastră o porție consistentă de vitamina C la orice vârstă.

 • Protecția solară nu este necesară ( dacă sunt nori pe cer sau dacă stați în casă)

Adevăr: Ultravioletele provenite de la soare  ajung pe pielea noastră în orice condiții, prin stratul de nori sau chiar prin geam (UVA). Întradevăr, diferă foarte puțin cantitatea de ultraviolete precum și tipul acestora. Chiar și ecranul calculatorului dumneavoastră poate fi o sursă de radiații nesănătoase. Așadar, protecția solară este necesară tot timpul anului.

 • Vă puteți prepara acasă produse de îngrijire cu vitamina C

Adevăr: Vitamina C se oxidează ușor, astfel că produsele preparate acasă sunt inutile. Vitamina c are nevoie de baze, pH adaptat care să îi asigure stabilitatea. Ceva preparat în casă poate deveni alergen, iritativ pentru pielea dumneavoastră. Cercetarea a făcut posibilă găsirea unor formule ideale, stabile, eficiente, care să ofere pielii beneficii maxime.

 • Concentrația de vitamina C din produs este cea mai importantă

Adevăr: Cea mai importantă este formula de vitamina C folosită. Contează așadar tipul de vitamina C precum și baza preparatului, în ceea ce este introdusă, pH-ul. O concentrație de 10-20% este ideală. Cea mai bună alegere sunt produsele cu formule stabile. În funcție de formulă, o concentrație mică de vitamina C poate pătrunde în piele mai ușor decât o concentrație ceva mai mare

vitamina c

ANEW Vitamin C SPF 50

Se apropie sezonul cald, iar tenul dumneavoastră are nevoie de o îngrijire specială pentru a-l feri de razele soarelui. Soarele are efecte nedorite asupra tenului, este momentul perfect să introduceți în rutina dumneavoastră zilnică un produs care să ofere tenului atât protecție, cât și hidratare pentru întreaga zi.

Noua cremă hidratantă ANEW Vitamin C SPF 50, oferă protecția UV și doza de Vitamina C de care tenul dumneavoastră are nevoie, pentru o piele sănătoasă și radiantă întreaga zi!

Crema are o formulă ușoară, testată dermatologic, ce se absoarbe rapid în piele, potrivită pentru toate vârstele. Crema este folosită ca ultim pas al rutinei zilnice Anew cu vitamina C pentru un ten radiant. Este potrivită pentru toate tonurile și tipurile pielii.

 • PROTEJEAZĂ – împotriva razelor UVA/ UVB cu ajutorul SPF 50, dar și împotriva radicalilor liberi cu ajutorul vitaminei C antioxidante;
 • HIDRATEAZĂ – pentru 24 de ore ( după mai multe utilizări), în același timp lasându-va pielea mată – perfect folosită ca bază de machiaj;
 • RESTABILEȘTE STRĂLUCIREA – pielea arată mai luminată și radiantă, reduce petele, după utilizări multiple.

Mod de utilizare:

Aplicați în fiecare dimineață pe pielea curată și uscată, evitând zona din jurul ochilor. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați crema ca parte a unui regim Anew cu vitamina C pentru strălucire maximă.

anew

Părerea mea:

Noua formulă de la Anew are o textură ușoară cu un miros plăcut, care se absoarbe rapid în piele, lăsând tenul mat și luminos. Pielea capătă un aspect radios și revigorat. Crema se poate folosi fără probleme ca bază de machiaj, pentru că lasă tenului un aspect mat, neuleios. Fondul de ten se întinde bine după aplicarea cremei, nu curge, nu se strânge.

Recipientul de 50 ml este foarte practic și ușor de utilizat, cu un design vesel, energizant.  Nu am gasit niciun minus al acestui produs.

Pentru un efect radiant al pielii folosiți întreaga gamă urmând pașii de mai jos:

 1. Exfoliant pentru față cu vitamina C Anew
 2. Loțiune tonică pentru luminozitatea tenului cu vitamina C
 3. Ser pentru luminozitatea tenului cu 10% vitamina C
 4. cremă hidratantă cu vitamina C SPF 50.

Setul Anew ritual complet îl puteți achiziționa apăsând aici.

 

@stylishcocktails @avonspaceromania #digitalacademybyavonp1 #vitaminc #anew #avon #beauty #orange #fresh #vitamincspf50 #buzzanew ♬ Day ‘N’ Nite – Crookers Remix – Kid Cudi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.