melkior coffee

Iubești cafeaua? Poart-o pe unghii!

Iubești cafeaua? Atunci vei iubi și noua colecție de lacuri de unghii de la Melkior, care a avut ca inspirație, ai ghicit: cafeaua!! Noua Ojă clasică 3 in 1 este un produs inovator care nu necesită

Iubești cafeaua? Atunci vei iubi și noua colecție de lacuri de unghii de la Melkior, care a avut ca inspirație, ai ghicit: cafeaua!!

Noua Ojă clasică 3 in 1 este un produs inovator care nu necesită aplicarea de Base Coat și Top Coat.

Această colecție conține ulei de măceș recunoscut pentru proprietățile sale de hrănire și regenerare. Datorită cheratinei din compoziție acționează ca un tratament de întărire. Iubesc faptul că se usucă rapid. Aceste oje rezistă până la 5 zile și asigură o acoperire foarte bună. Unghiile tale vor avea un aspect final lucios. Nuanțele nude se potrivesc oricărui tip de piele și sunt extrem de elegante și feminine.

Ce efect are cafeaua asupra ta? Acum cu siguranță unul mult mai intens! Cafeaua va fi o experiența fresh zi după zi, până la 5 zile. Cafeaua este sursa ta pentru o zi energică, iar de acum va fi inspirația către unghii perfecte pline de rafinament!

Această colecție conține ulei de măceș recunoscut pentru proprietățile sale de hrănire și regenerare.

Cele 5 nuanțe disponibile, vin în nuanțe apetisante și nume ispititoare:

Glace, Plaisir, Delire, Sensation și Obsession. Cafea cu lapte sau tare, cu frișca sau cappuccino, pentru fiecare gust vei găsi o opțiune.

Poza de mai jos te va duce direct în site.

melkior.ro

Nicio zi fără cafea? Nicio zi fără Melkior!

 

 

15 thoughts on “Iubești cafeaua? Poart-o pe unghii!

  1. Arată superb! Îmi plac mult culorile acestea, sunt exact pe gustul meu.
    Iar faptul că are cheratină și ulei de măceșe în compoziție, este perfect!
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.