masca

Mască Cleopatra (50 ml)

Apidava ne pune de fiecare dată la dispoziție produse de calitate, din ingredienți activi 100% naturali, fără coloranți sintetici. Mierea a fost folosită în ritualurile de înfrumusețare din cele mai vechi timpuri. Acest ingredient magic

Apidava ne pune de fiecare dată la dispoziție produse de calitate, din ingredienți activi 100% naturali, fără coloranți sintetici.

Mierea a fost folosită în ritualurile de înfrumusețare din cele mai vechi timpuri. Acest ingredient magic era folosit cu regularitate de Cleopatra în Egiptul antic. Cleopatra, ultima regină a Egiptului, a fost renumită pentru atenția cu care își îngrijea tenul. Secretul ei? Băile în lapte cu miere și măștile naturale cu uleiuri esențiale, miere și argilă erau secretul pentru o piele sănătoasă și un ten strălucitor.

Masca de față Cleopatra de la Apidava îți va îngriji pielea într-un ritual plin de răsfăț desprins din zilele glorioase ale Alexandriei.

Această mască conține miere de albine care în combinație cu uleiul de sâmburi de struguri hrănesc pielea într-un mod natural, iar vitamina E și lăptișorul de matcă acționează eficient împotriva apariției ridurilor.

Proprietăţi:

– hidratează şi protejează epiderma;
– revitalizează şi hrăneşte pielea;
– reface ţesuturile şi tonifică musculatura;
– protejează pielea de acţiunea factorilor agresivi externi.

Cum aplici?

Masca se aplică pe față, gât și decolteu, în strat mai gros și se lasă să acționeze 10 minute. Îndepărtează apoi cu apă călduță.

Părerea mea:

Ador textura densă a acestei măști și mirosul extrem de intrigant.  După folosire pielea rămâne hidratată intens, fină și stralucitoare. Eu am folosit-o în strat subțire ca mască de noapte, și îmi pare că se descurcă chiar bine. Pentru mine aplicarea acestei măști devine un ritual al răsfățului, și îngrijirii calitative a pielii.

Verdict: Un produs demn de o regină egipteană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.