api-terapie

Pielea frumoasa – dar de la albine

Este vară și acum vrem mai mult decât oricând să avem un corp frumos, cu o piele intens hidratată și fără celulită. Mierea este delicioasă și face minuni pentru sănătate. Pielea se bucură și ea

Este vară și acum vrem mai mult decât oricând să avem un corp frumos, cu o piele intens hidratată și fără celulită. Mierea este delicioasă și face minuni pentru sănătate. Pielea se bucură și ea de toate calitățile benefice ale mierii de calitate. Nu uita, că mierea a fost folosită în ritualurile de frumusețe din cele mai vechi timpuri. Mierea de albine a fost folosită intens în Egiptul Antic, însăși marea regină a Egiptului, Cleopatra, o folosea pentru a obține frumusețea nemuritoare care a cucerit cei mai mari lideri ai lumii. Mierea de albine este cel mai bun hidratant natural, are acțiune antiiritantă, fiind un remediu excelent pentru pielea uscată.

De 25 de ani, cele mai harnice albinuțe din Transilvania, s-au adunat la Blaj, și muncesc cu daruință pentru a ne oferi miere de calitate superioară, un produs 100% pur, obţinut doar pe cale naturală. După lungi drumuri, în căutarea nectarului dulce al florilor din podișul Transilvaniei, albinuțele se întorc la ceea ce putem numi cetatea mierii – Apidava.

« Apidava » , provine de la cuvântul dacic « dava », care însemnă aşezare, locuinţă fortificată, şi cuvântul « api » care provine de la latinescul apis = albină. Dacii ne-au lăsat ca moștenire această tradiție în apicultură.

Mierea de la Blaj este foarte apreciată în țările asiatice, care știm că au dezvoltat un cult aparte pentru calitate, și cosmetice extrem de eficiente. Dacă mierea noastră hranește pielea japonezilor, putem profita și noi de beneficiile ei, nu-i așa?

Apidava, a fost înființată în 1992, și de atunci servește românii cu produse apicole pure, de o calitate superioară. În urma experienței vaste în selecția produselor apicole 100% naturale, ei au dezvoltat o gamă de cosmetice, menite să îți îngrijească natural pielea, oferindu-i hidratarea de care are nevoie.

Complexul de miere, ceară, propolis și lăptișor de matcă, combinate într-o formulă cu adevărat eficientă, îți vor hrăni pielea în cel mai natural mod.

Apidava mi-a oferit spre testare o Cremă hidratantă de corp cu unt de Shea și o Cremă anticelulitică cu Unt de Shea, având la bază produse apicole.

 

Cremă hidratantă de corp cu Unt de Shea

Despre untul de shea am vorbit într-un articol mai vechi, și deja mi-am exprimat aprecierea mea pentru proprietățile lui. Untul de SHEA este o grăsime de natură vegetală care se obține din nucile arborelui karite (shea), și se foloseşte cu succes în tratarea pielii uscate, a cicatricelor, a ridurilor, şi a vergeturilor datorate sarcinii. Această cremă hidratantă are la bază un mix complex cu miere, propolis, ceară de albine, unt de shea şi uleiuri esenţiale, care îți vor hidrata intens pielea. O găsești aici.

Proprietăţi:
– hidratant intens pentru pielea uscată şi iritată
– stimulant, activează microcirculația
– cicatrizant, accelerează vindecarea plăgilor
– stimulează sinteza de colagen care previne ridurile şi alte semene de îmbătrânire
– factor de protecţie UV

Eu am testat-o și am fost foarte încântată de ea. Încă de la prima aplicare pielea mea a devenit mai catifelată și mai fermă, rezultat direct al hidratării intense. Se absoarbe în piele destul de repede și are un miros specific apicol, nota accentuantă căzând pe propolis. Nu am observat încă ameliorări vizibile în ceea ce privește vergeturile, dar am testat-o o perioadă mult prea scurtă pentru a vedea rezultate în acest sens. Produsul este ambalat într-un recipient din plastic, în culori specific apicole, de 200 ml. Ambalajul este extrem de practic, garantând acces la produs până la ultimile grame.

Verdict: Go to buy it!  Daaa, chiar îmi place acest produs și cred în calitatea lui.

Cremă anticelulitică cu Unt de Shea

Cremă cu unt de shea, miere, propolis, ulei esenţial de pin şi ceară de albine, mixate în proporții optime pentru a elimina celulita, având efect de stimulare a microcirculaţiei locale. O găsești aici.

Propolisul are un conţinut foarte bogat în antioxidanţi naturali, care ajuta corpul la eliminarea toxinelor.

Uleiul esenţial de Pin are calitatea deosebită de stimulare a circulaţiei sangvine şi a tonusului muscular. Are acţiune locală de încălzire a pielii cu rol de ardere a grăsimilor.
Cu o consistență cremoasă dar destul de densă, această cremă nu se absoarbe foarte repede în piele. Dar cred că tocmai acesta este secretul în lupta cu celulita, căci este dovedit științific că masajul este cea mai eficientă metodă în combaterea acestei probleme. Astfel, aceasta crema anticelulitică este ideală pentru un masaj prelungit care tonifică pielea şi reduce apariţia aspectului de coaja de portocală. Produsul are un miros racoros și relaxant de pin, care te va energiza și îți va aduce o stare de bine.

Proprietăţi:
– regenerează şi protejează epiderma;
– revitalizează şi hrăneşte pielea;
– reface ţesuturile deformate de celulită;
– tonifică musculatura;
– hidratează pielea;
– stimulează circulaţia sanguină;
– produs destinat pielii corpului şi zonelor afectate de celulită.

Verdict: Totally!!  Iubesc acest produs si mi-l voi face aliat în această vară!

Api-terapie pentru o piele seducătoare!

One thought on “Pielea frumoasa – dar de la albine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.