gerovital sun

Produsele must-have ale verii

În timpul verii, indiferent că vă aflați la munte sau la mare, trebuie să țineți cont de personajul principal: soarele. Probabil îmi veți spune că este esențial să stăm la soare pentru a face vitamina

În timpul verii, indiferent că vă aflați la munte sau la mare, trebuie să țineți cont de personajul principal: soarele. Probabil îmi veți spune că este esențial să stăm la soare pentru a face vitamina D, care este esențială vieții. Și aveți dreptate, însă experții ne informează că o cantitate optimă a vitaminei D se asimilează în doar 15 minute pe zi de exunere la soare. Dacă alegeți să petreceți mai mult timp la soare, va trebui să vă protejați corespunzător.  Așadar, produsele must-have ale verii sunt reprezentate de produsele de protecție solară, care ne protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Arsurile solare, numite și eriteme, nu doar că provoacă disconfort din cauza usturimii, dar provoacă și roșeață, motiv pentru care este indicat să aplicăm protecție solară.

Produsele must-have ale verii

1. Spumă protecție solară Gerovital Sun

Înainte de obținerea bronzului mult dorit, trebuie să conștientizați că razele soarelui  nu sunt atât de prietenoase cu pielea dumneavoastră.  Astfel, spuma de protecție solară din gama Gerovital Sun, este varianta potrivită pentru acelea dintre dumneavoastră care își doresc un bronz sănătos.  Are o formulă ușoară, fără efect gras, care se întinde uniform pe toată suprafața pe care a fost aplicat și se absoarbe rapid în piele. Această spumă previne îmbătrânirea prematură a pielii și este rezistentă la apă. În același timp, emolienții folosiți au putere mare de etalare pe piele și ajută la refacerea barierei protective a pielii. Condiționarea sub formă de spumă nu doar că face ca aplicarea să fie mai uniformă, însă aduce un beneficiu extraordinar – senzația de răcoare la aplicare. Imaginați-vă numai cât de plăcut se va simți în zilele toride de vară în care stați la plajă.

Ingredientul vedetă al produselor din gama Gerovital Sun este Rona-care™ Bronzyl®, cu rol în stimularea mecanismului natural de formare a melaninei în prezența filtrelor solare, un adevărat activator biologic al bronzării naturale. Rona-care™ Bronzyl® conferă un bronz uniform și de durată, protejâng în același timp pielea de îmbătrânirea prematură și de celelalte efecte negative ale radiațiilor UV.

spf

Parerea mea:

Produsul este ușor de folosit, se absoarbe rapid și lasă pielea catifelată. Este prima dată când încerc un produs cu factor de protecție sub formă de spumă și am fost încântată de textura ușoară, fină și foarte răcoroasă pe care o are. Nu uitați să folosiți întotdeauna produsul așa cum este indicat pe etichetă, pentru a obține protecția indicată. Chiar dacă folosiți un produs de protecție solară nu rămâneți prea mult la soare. Supraexpunerea este o amenințare gravă pentru sănătate.

produsele must-have ale verii

2. Ulei bronzant pentru plajă Gerovital Sun

Dacă vă doriți un bronz excepțional, nu trebuie să omiteți uleiul bronzant pentru plajă, din aceeași gamă. Datorită componentelor protectoare și calmante, uleiul bronzant pentru plajă reprezintă un must-have pentru acelea dintre dumneavoastră care iubesc o piele bronzată frumos. Formula este îmbogățită cu ulei de măsline și Betacaroten natural, care asigură protecție împotriva razelor UVA/UVB. Este recomandat în special persoanelor cu pielea închisă la culoare sau bronzată. Acest ulei are un efect de intensificare și fixare a bronzului, asigură confort și strălucire pielii pe parcursul expunerii la soare.

Pîrerea mea:

Iubesc acest produs pentru parfumul seducător, dar mai ales pentru catifelarea și suplețea pe care o primește pielea mea. În ceea ce privește efectul de intensificare și fixare a bronzului,  cu siguranță există o diferență notabilă. Pielea mea a căpătat o nuanță aurie, extrem de frumoasă.

gerovital sun

 

3. Loțiune spray 3 în 1 după plajă

Hidratarea în zilele călduroase de vară este absolut necesară. Nu uitați după fiecare sesiune de plajă să vă răcoriți și revitalizați pielea, cu ajurorul celui de-al treilea produs must-have ale verii – Loțiunea spray 3 în 1 după plajă, din gama Gerovital Sun. Această loțiune asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiațiiUV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare. Ingredientul vedetă este D-Pantenolul, precursorul activ biologic al vitaminei B5, supranumită și „elixirul tinereții” sau „vitamina antistres”.  D-Pantenolul ajută la reînnoirea celulelor dermului și epidermului, la diminuarea iritațiilor , pruritului și arsurilor, și are rol în păstrarea integrității pielii. Formula loțiunii este îmbogățită cu extract de Boswellia Serrata și Mentol, ingrediente cu rol important în restabilirea confortului pielii arse de soare.

Părerea mea:

De fiecare dată când mă expun soarelui am grijă să mă protejez împotriva radiațiilor UV, și niciodată nu exagerez. Așadar nu m-am confruntat cu neplăceri cauzate de arsuri solare, și nu pot să spun cât de eficientă este loțiunea spray 3 în 1 după plajă de la Gerovital Sun. Însă pot garanta că această loțiune răcorește pielea și lasă o senzație tonifiantă.  Pielea este fină și se simte o ușoară senzație mentolată la nivelul acesteia, extrem de plăcută.

produsele must-have ale verii

Produsele must-have ale verii le găsiți la Gerovital! Descoperiți întreaga gamă de produse pentru plajă, și bucurați-vă de un bronz sănătos!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.