yves rocher

PURE nature – Yves Rocher

Pentru Yves Rocher naturalețea și eco-designul reprezintă nucleul dezvoltării produselor, dintotdeauna.  Aceștia continuă să ne surprindă și în 2021 cu noua gamă pentru curățarea tenului – o gamă expert de produse demachiante, potrivite pentru toate

Pentru Yves Rocher naturalețea și eco-designul reprezintă nucleul dezvoltării produselor, dintotdeauna.  Aceștia continuă să ne surprindă și în 2021 cu noua gamă pentru curățarea tenului – o gamă expert de produse demachiante, potrivite pentru toate tipurile de ten. Alături de cei de la Buzzsstore, Yves Rocher mi-au trimis spre testare noile lor produse, potrivite tipului meu de ten.  După ce voi împărtăși cu dumneavoastră câteva informații despre conceptul noilor produse ( pentru cele ce doresc un plus de informații atât despre brand, cât și despre tehnologia din spatele acestui concept), voi împărtăși experiența mea din perioada de testare.

Naturalețe, eco-concepție, ecologie, senzorialitate, eficacitate și securitate, inspirație de natura teritoriului nostru, sunt cuvintele cheie ale inovației ce ne-au ghidat în dezvoltarea noii game de demachiante și produse pentru curățarea tenului.

Astfel, de la cultivarea plantelor proprii, la extracția ingredientelor active vegetale, de la selecționarea ingredientelor la crearea formulelor, de la ambalaje și până la utilizarea produsului de către consumatori, Yves Rocherreflectă asupra proiectării ecologice, care este exprimată și mai mult în fiecare dintre aceste etape.

În fiecare zi tenul nostru este supus numeroaselor agresiuni externe, cum ar fi stresul, poluarea urbană sau un ritm de viață intens. Astfel, porii se blochează iar tenul capătă un aspect încărcat din cauza acumulării de celule moarte. Funcțiile regenerative sunt împiedicate, iar pielea își pierde luminozitatea și îmbătrânește prematur.

Cu siguranță știți deja că demachierea și curățarea sunt doi pași esențiali pentru a avea un ten frumos. Este esențial totuși să ne cunoștem tipul de ten, și să folosim produse potrivite acestuia. Să nu uităm că în funcție de tipul de ten, vârstă și chiar de dorințele fiecăruia de frumusețe, nevoile nu sunt aceleași. Alegând un demachiant sau un produs de curățare nepotrivit pentru dumneavoastră, riscați să nu îi oferiți tenului o curățare adaptată, sau mai rău, să îl deteriorați.

Acesta este motivul pentru care cercetătorii de la Cosmetique Vegetale au reinventat procesul de curățare a tenului prin dezvoltarea unei game complete de demachiante și produse pentru curățare, cu ingrediente active vegetale din Bretania, adaptate tuturor nevoilor sau dorințelor dumneavoastră de frumusețe!

Formulele noii game conțin cel puțin 96% ingrediente biodegradabile. Ingredientele active urmează perfect această linie de conduită, expertiza autentică și baza teritorială a Yves Rocher: Mușețel, Albăstrele, gălbenele, Mentă piperată și micro-alge Tetraselmis, precum și agroecologia și biotehnologia vegetală, sectoarele bretone responsabile și durabile ce contribuie la respectul pământului și al oamenilor din regiunea de origine.

În dezvoltarea acestei game s-a acordat o atenție deosebită echilibrului ecosistemului pielii, delecționând și fructanii de Avage, ingredient activ recunoscut pentru proprietățile sale prebiotice menite să mențină echilibrul florei pielii.  Așadar, această gamă contribuie la un bun echilibru al pielii și la pH-ul acesteia.

Cercetătorii Cosmetique vegetale au selecționat o micro-algă și 4 plante cu proprietăți fabuloase:

 • TETRASELMIS
  • proprietățile sale oxigenante și antioxidante sunt extraordinare, această micro-algă ajută la detoxifierea tenului. Mai bine oxigenat și protejat durabil, tenul dumneavoastră va străluci de sănătate.
 • MENTĂ PIPERATĂ
  • proprietățile sale răcoritoare excepționale, fac această plantă potrivită pentru demachierea tenului gras.
 • MUȘEȚEL
  • calmează și redă putere tenului sensibil când este utilizat într-un duo de ingrediente actove 100% vegetale – hidrosol ce reduce sensibilitatea cutanată și oleat ce stimulează capacitățile de apărare ale pielii, precum și capacitățile de reparare ale acesteia.
 • ALBĂSTRELE
  • proprietățile de calmare și de protecție ale albăstrelelor, sunt special adaptate pentru demachierea blândă și eficientă a zonei sensibile din jurul ochilor.
 • GĂLBENELE
  • proprietățile de regenerare și de netezire fac din această plantă aliatul perfect pentru îndepărtarea machiajului de pe tenul matur.extractul uleios din gălbenele regenerează celulele tenului prin stimularea atât a reînnoirii keratinocitelor, cât și a fibroblastelor din piele.

Despre Yves Rocher

De 60 de ani, cu mare respect pentru valorile creatorului sau, Domnul Yves Rocher, marca Cosmetique vegetale inovează, astfel încât cosmetica să rimeze cu ecologia.

Cele 8 plante emblematice ale companiei sunt cultivate în Morbihan, în inima localității La Gacilly, conform pricipiilor Agroecologiei.

Dincolo de refuzul în ceea ce privește produsele chimice de sinteză, compania este convinsă că știința agricolă de mâine va fi în perfectă sinergie cu biodiversitatea. Prin urmare, compania lucrează zilnic dincolo de specificațiile agriculturii biologice, printr-o abordare agroecologică, definită prin respectul pentru ritmurile naturale și echilibrul ecosistemelor. Materiile prime sunt produse cu mare respect pentru ecosisteme, pentru a garanta o calitate constantă a plantelor, crescând în același timp diversitatea vegetală de pe site-ul companiei, favorabilă multiplicării insectelor, râmelor și a păsărilor benefice producției.

Un cerc virtuos, bazat pe angajamentul Yves Rocher față de o inovație agricolă mai rezistentă și față de biodiversitate toate siturile acestora fiind certificate refugii pentru biodiversitate de către Liga pentru protecția păsărilor.

 Sănătatea pielii

Pielea este cel mai mare organ de protecție al corpului. Aceasta acționează ca o barieră împotriva agresiunilor externe.  Pielea  își îndeplinește și funcția de protecție datorită microorganismelor care trăiesc la suprafața sa. Așadar, microbiota cutanată este un ecosistem complex format din bacterii, ciuperci, paraziți și viruși invizibili pentru ochiul liber. Deci, sănătatea pielii se bazează pe echilibrul microbiomului său.

La nivelul celor mai superficiale straturi, pielea adăposteșteno floră cutanată. Microorganismele ce o compun se dezvoltă în mod comensal, asta înseamnă că depind de gazda lor (dar nu reprezintă un pericol pentru aceasta), prin consumarea producției naturale de celule moarte sau sebum. Acestea au un rol esențial în lupta împotriva microorganismelor patogene.  Există o altă așa numită floră tranzitorie care se instalează pe piele în timpul zilei și poate include ea însăși germeni care se dezvoltă în detrimentul gazdei lor, consumând elemente vitale.

Pielea sănătoasă este în mod egal rezultatul unei succesiuni de straturi celulare prezervate și un echilibru armonios al florei sale cutanate.

yves rocher

Noile game pentru demachierea și curățarea tenului

Fructanii de agave sunt prezenți în toate formulele noilor produse pentru demachierea și curățarea tenului de la Yves Rocher. Agave este o plantă suculentă care sintetizează zaharuri ce reprezintă principala sa sursă de energie. fructanii. Prin proprietățile lor prebiotice, fructanii de Agave ajută la menținerea echilibrului și diversității florei cutanate.

 1. PURE ALGUE
  • Hidratează, oxigenează, tonifică. Este ideală pentru tenul normal spre mixt ce poate prezenta senzații de strângere, lipsă de hidratare și un aspect tern.
 2. PURE MENTHE
  • Purifică, revitalizează. Este ideal pentru tenul mixt spre gras sau cu imperfecțiuni.
 3. PURE CAMOMILLE
  • Calmează , protejează. ideală pentru tenul sensibil.
 4. PUR BLEUET
  • Liniștește, calmează, protejează. Ideală pentru zona sensibilă din jurul ochilor.
 5. PUR CALENDULA
  • Calmează, regenerează, netezește. Este ideală pentru tenul matur predispus la uscăciune.

Părerea mea

După cum am menționat la începutul articolului, am primit și eu spre testare noile produse, adaptate tipului meu de ten.

1. Demachiantul expres pentru ochi cu albăstrele

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire și fragilă de pe suprafața feței. Aceasta este de asemenea și extrem de stresată: cei 22 de mușchi în mișcare constantă activează cele 10000 de bătăi zilnice ale pleoapelor, necesare pentru umezirea ochilor.  De aceea, conturul ochilor este prima zonă ce prezintă semne de îmbătrânire cutanată: ridurile, liniile fine și semnele de oboseală. Prin urmare, această zonă necesită o atenție specială și produse specifice pentru protecția și calmarea sa. Astfel, gama Pur Bleuet are proprietăți de calmare și de protecție special adaptate conturului ochilor.  Demachiantul Expres pentru Ochi cu Albăstrele, un produs iconic, a fost regândit pentru a maximiza naturalețea formulei sale la 97%, datorită combinației brevetate de 3 alcani vegetali. Alegerea materiilor prime a permis formularea unei texturi bifazice, blândă și non-grasă. Eu încep mereu procesul de demachiere la nivelul ochilor. Folosesc de ani de zile doar mascara waterproof, și recunosc că acest tip de machiaj rezistent la apă este perfect eliminat, cu minim de efort cu ajutorul demachiantului expres pentru ochi cu albăstrele.  Ador faptul că genele și pielea din jurul ochilor sunt protejate în timpul demachierii. Pentru mine acest produs reprezintă vedeta din această gamă, iar de acum va face parte din rutina mea zilnică de demachiere. Am fost foarte sceptică după ce am citit descrierea, crezând că un produs delicat cu pielea din jurul ochilor, nu are cum să elimine eficient machiajul rezistent la apă, dar am fost plăcut surprinsă să constat  contrariul. În plus acest produs vă va oferi o senzație plăcută de prospețime. Pielea din jurul ochilor rămâne fină, hidratată, fără semne de roșeață. De notat este și parfumul delicat al acestui produs.  Cum zona ochilor este ultra-sensibilă, ai grijă de ea favorizând gesturile blânde. Umezește o dischetă din bumbac cu demachiant și aplic-o delicat pe pleoape. Las-o să acționeze și apoi îndepărteaz-o ușor.

Apă micelară demachiantă 2 în 1 cu efect purificator

Produsele din gama Pure Menthe sunt adaptate în mod specific tenului mixt spre gras și/sau cu imperfecțiuni. Această apă micelară este formulată cu extract de mentă piperată cu proprietăți revitalizante. Este disponibilă în două variante: de 200 și de 400ml. Această apă micelară are un miros foarte fresh și elimină eficient machiajul. Are o textură răcoroasă, care lasă tenul catifelat și curat. Pielea va cunoaște o senzație plăcută de prospețime. Are un parfum proaspăt, mentolat. Este un produs revigorant pentru ten și suflet.

Spumă pentru curățarea și oxigenarea tenului

Cel mai impresionant aspect al acestui produs, pe lângă eficacitate, este textura. Ador felul în care parfumul proaspăt se contopește cu perlajul  spumei, care se sparge delicat pe față, trăind astfel o experiență senzorială foarte specială. Acest produs eliberează tenul de impurități, oxigenează și împrospătează perfect tenul.

Apă florală de albăstrele bio

Încheie procesul de demachiere cu stil! Îmbibă o dischetă din bumbac cu apă florală, închide ochii și aplic-o pe toată suprafața ochilor pentru a te bucura de un efect de prospețime și de calmare. Acest mic impuls îți va lumina privirea. Mie îmi place la final să pulverizez apă florală pe toată suprafața feței, să pregătesc astfel tenul pentru aplicarea serului și cremei. Apa florală de albăstrele bio are o textură lejeră, cu un efect calmant și răcoritor, și un parfum delicat care vă va aduce buna dispoziție.

Mască purificatoare cu argilă

Eu folosesc această mască o dată pe săpămână. Ador mirosul proaspăt și textura cremoasă și răcăroasă. Porii sunt micșorați vizibil, iar tenul rămâne mat, dar luminos.

yves rocher

Despre noile produse de la Yves Rocher nu am decât cuvinte de laudă.  Formulele bogate în ingrediente de origine naturală au un nivel înalt de eficacitate, confort și siguranță.  De amintit este faptul că noua gamă nu este doar eficientă, dar oferă o experiență ultra senzorială. Aceasta se remarcă prin texturi confortabile, bogate sau lejere, pentru toate tipurile de ten și toate dorințele de frumusețe. După folosire acestei game tenul meu este luminos și hidratat. Machiajul se așează foarte bine după demachierea prealabilă. Pur și simplu ador noua gamă de produse demachiante Yves Rocher.  Descoperă întreaga gamă pe site-ul Yves-rocher.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.