toleriane

Rutina de îngrijire pentru pielea sensibilă

Astăzi vom vorbi despre pielea sensibilă și rutina de îngrijire pentru pielea sensibilă. Asta pentru că 1 din 2 persoane poate fi afectată în timpul vieții de această problemă. Indiferent de tipul de piele, de

Astăzi vom vorbi despre pielea sensibilă și rutina de îngrijire pentru pielea sensibilă. Asta pentru că 1 din 2 persoane poate fi afectată în timpul vieții de această problemă. Indiferent de tipul de piele, de la mixtă sau grasă, până la foarte uscată sau matură, orice tip de ten se poate confrunta cu seanzația de piele sensibilă.

Ce se întâmplă de fapt?

Atunci când pielea este sensibilă, înseamnă că bariera cutanată este afectată. Astfel apar semne precum roșeața, mâncărimea, uscăciunea severă sau reactivitatea la diferite ingrediente. Pielea sensibilă are nevoie de îngrijire specială!

La Roche-Posay împreună cu cei de la Buzzstore, mi-au trimis spre testare două produse care devin indispensabile tenului sensibil.  Gama TOLERIANE reprezintă rutina perfectă de îngrijire a pielii sensibile.

la roche-posay

Pasul 1: Toleriane Cremă de spălare.

Tenul sensibil va urmări un regim de curățare care îi respectă pH-ul ideal și curață eficient dar delicat. Această cremă de spălare este ideală, conține 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii:

  • apă termală La Roche-Posay;
  • cocobetaină;
  • glicerină;
  • niacinamidă;
  • ceramide.

Are o formulă minimalistă, extrem de ușoară și cremoasă, și nu conține parfum.  Textura ideală reduce frecarea cu pielea la minimum. Această cremă curăță gentil pielea, reechilibrează microbiomul, având proprietăți calmante, protectoare și antioxidante.  Curăță eficient impuritățile fără a usca sau irita pielea datorită conținutului de cocobetaină de origine naturală. Menține hidratarea naturală a pielii și protejează bariera cutanată. Are proprietăți antioxidante și păstrează pH-ul pielii în normalul fiziologic (pH 5-6).

Părerea mea: 

Ador textura ușoară și fluidă a acestui produs. Pune o cantitate mică de cremă pe degetele ude și aplică pe față masând ușor. Crema de spălare Toleriane face o spumă foarte fină și se simte plăcut pe piele. Clătește cu apă călduță. Pielea ta va rămâne hidratată, fină și pregătită pentru hidratare. Acest produs nu îndepărtează eficient urmele de machiaj, mai ales pe cel rezistent la apă, de care eu sunt dependentă. Îți recomand să folosești ca prim pas în demachiere laptele demachiant față și ochi din aceeași gamă.

 

Pasul 2: Toleriane Sensitive cremă hidratantă prebiotică

Cu o formulă sigură, testată alergologic, non comedogenică, această cremă este potrivită pentru pielea sensibilă, și este potrivită chiar și pentru bebeluși. Inovativă, crema cu prebiotice și apă termală La Roche-Posay conservă bariera microbiană a pielii, reducând astfel sensibilitatea.  Nu are parfum sau alcool, ingrediente la care pielea ta poate fi reactivă. Oferă hidratare timp de 48H. Are o textură ușoară, extrem de hidratantă și este potrivită pentru tenul normal sau mixt. În gamă există și varianta Riche, potrivită pentru pielea uscată. Vitamina B3 are rol în calmarea instantă a pielii iar apa termală La Roche-Posay calmează și reduce iritațiile.

Părerea mea:

Îmi place enorm textura ușoară a acestei creme. O aplic dimineața și seara după demachiere și o folosesc deseori ca bază de machiaj. După aplicare pielea se simte imediat hidratată și în cazul meu luminoasă.   Simt un ușor efect de sigilare la nivelul pielii, acea barieră protectoare, care va păstra pielea hidratată pentru o perioadă mai lungă, și pur și simplu ador acest lucru. Toleriane Sensitive cremă hidratantă prebiotică este cu siguranță o inovație în ceea ce privește nu doar îngrijirea pielii sensibile. O poate folosi oricine are nevoie de hidratare și își dorește produse sigure și de calitate.

 

Dacă ai pielea sensibilă trebuie neapărat să încerci aceste produse! Elimină disconfortul din viața ta și radiază de frumusețe! Dacă nu te confrunți cu astfel de probleme, sfatul meu este să încerci crema Toleriane Sensitive. Raportul calitate-preț este excelent, iar pielea ta se va bucura de ingrediente de calitate și îngrijire delicată!

Rutina de îngrijire pentru pielea sensibilă se bazează în special pe produsele delicate, cu textură blândă, care să protejeze și să calmeze pielea.

Rutina de îngrijire pentru pielea sensibilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.