bipha ayurveda

Secrete de frumusețe din India

Tradiția antică de vindecare a Ayurveda este în trend în lumea îngrijirii pielii.  Ayurveda, un sistem de practici medicale holistice ce își are originea în India, a crescut în popularitate în ultimul deceniu. Astfel produsele

Tradiția antică de vindecare a Ayurveda este în trend în lumea îngrijirii pielii.  Ayurveda, un sistem de practici medicale holistice ce își are originea în India, a crescut în popularitate în ultimul deceniu. Astfel produsele cosmetice ayurvedice au devenit din ce în ce mai populare în industria frumuseții.

„Ayurveda“ înseamnă „știința vieții“, și are la bază o filosofie holistică.  În Ayurveda se crede că folosirea produselor cosmetice naturale, împreună cu o alimentație sănătoasă, aduc frumusețe din interior spre exterior.

Ayurveda are la bază cele 3 principii Dosha, care definesc totul, de la mintea, corpul, emoțiile noastre până la pielea și tipul nostru de păr. Aceste  principii sunt Vata, Pitta și Kapha. Acestea trei sunt o combinație de cinci elemente – Vata este în mare parte aer și spațiu, Pitta este foc și apă și Kapha este pământ și apă. Tipul de piele ayurvedică al unei persoane este unul dintre acestea. Deci, trebuie să alegeți în mod corespunzător ingrediente naturale în rutina de îngrijire a pielii.

Am aflat de curând un site foarte drăguț cu produse ayurvedice, cu un aspect mistic extrem de atractiv și cu un grad înalt de calitate, și am vrut să vă povestesc și vouă despre el.

Produsele cosmetice naturale ayurvedice Bipha reprezintă o alternativă sănătoasă în locul produselor realizate cu ingrediente chimice. Acestea sunt realizate cu ingrediente naturale, care includ plante și extracte din plante. De lăudat este că nu conțin arome artificiale, aditivi sau conservanți. Cosmeticele ayurveda Bipha sunt, de asemenea, lipsite de pesticide și ingrediente de origine animală și ce iubesc eu cel mai mult, produsele nu sunt testate pe animale.

Bipha Ayurveda pe scurt


În 1929, Pappy Vaidyar, un talentat medic specializat in Ayurveda, a realizat necesitatea dezvoltării unei instituții care să satisfacă cererea în creștere pentru soluții și tratamente ayurvedice eficiente.

Astfel a luat naștere Bipha Drug Laboratories, în Ochira, un mic sat din Kerala, India.Compania este și astăzi sub conducerea descendenților lui Pappy Vaidyar. Bipha Drug Laboratories se bucură de recunoaștere internatională, prin filialele deschise în 14 țări, în Asia, Europa și SUA.

Pe site găsești o serie de produse potrivite fiecarui tip de piele, Vata, Kapha, Pitta. De asemenea pielea ta poate fi o combinație între acestea: Vata-Pitta, Pitta-Kapha, Vatta-Kapha și așa mai departe.

Pielea Vata:

Pielea Vata este în general uscată, subțire, rece la atingere, ușor deshidratată și foarte vulnerabilă la influența vremii uscate și vântoase. Pentru tenul Vata, este recomandat să îți hrănești și să îți hidratezi pielea mai des.  Folosește hidratante naturale, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, uleiul de ricin etc.

Crema  Forever Spring întârzie îmbătrânirea tenului și netezește liniile fine. Utilizarea regulată previne apariția leziunilor cutanate  și a ridurilor, estompând petele apărute odată cu înaintarea în vârstă. Hidratează pielea dându-i un aspect îngrijit  și sănătos.
Kashmira Saffron este o cremă de noapte îmbogățită cu extract de șofran pur cultivat organic la poalele munților Himalaya, contribuie la întinerirea pielii, oferindu-i strălucire și luminozitate de lungă durată. De asemenea, această cremă conține ulei de cocos, care contribuie la hidratarea pielii prevenind uscarea și exfolierea acesteia. Îndepărtează ridurile și conferă fermitate și elasticitate tenului.
Crema de noapte Yamini hidratează tenul și reduce vizibil cearcănele și ridurile, datorită plantelor și uleiurilor esențiale din care este compusă.
Conține, pe lângă binecunoscutul ulei de cocos,  ulei din lemn de santal roșu și ulei de jojoba.

Pielea Kapha:

Kapha dosha este predominant apă și pământ, prin urmare și pielea Kapha tinde să aibă toate calitățile apei și pământului – poate fi grasă, groasă și mai tolerantă la soare. Pentru pielea Kapha, trebuie să vă detoxifiați corpul din interior și din exterior în mod regulat. Curăță-ți pielea cel puțin de două ori pe zi și exfoliaz-o o dată pe săptămână.

Scrub facial Walnut and Apricot Face Scrub este îmbogățit cu vitamina E , amestec din coji de nucă măcinate, ulei din sâmbure de caisă, suc din frunze de aloe vera și alte uleiuri esențiale. Uleiul de sâmburi de caisă este expert în hrănirea și hidratarea pielii. Astfel, fiind bogat în omega 9 și 6, potasiu, precum și vitaminele A,C și E,  iar sâmburii de caisă ajută pielea să rămână tonifiată și netedă în timp ce elimină celulele moarte și punctele negre.

Natural Face Pack conține un amestec tradițional de ingrediente renumite în Ayurveda pentru proprietățile de hrănire și întinerire a pielii,  elimină celulele moarte, lăsând pielea fină și revitalizată, conferindu-i o strălucire naturală.

Pielea Pitta

Pitta este în mare parte foc, astfel încât pielea Pitta pare grosolană și este caldă la atingere. Tipurile de piele Pitta tind să fie mai predispuse la pistrui și alunițe decât celelalte tipuri de piele, fiind fotosensibilă. Dacă aveți acest tip de piele stați departe de produsele cosmetice sintetice. Este recomandat să folosiți gel de aloe vera. Folosește cât mai multe produse naturale.

Indian Aloevera and Rose Cleansing Lotion are o formulă unică de ingrediente naturale care curăță și revigorează tenul, îndepărtând machiajul si  impuritățile, lasănd o piele natural hidratată fără a o usca.  Aloe Vera, are rol anti-aging,  reface fermitatea pielii, redă elasticitatea pielii și previne apariția acneei, dar este și un luptător eficient împotriva ei;

Indian Aloe Face Wash deschide porii, elimină praful și sebumul acumulat. Nu doar că hidratează și previne uscarea pielii, dar previne apariția acneei și a coșurilor.

Masca de față Indian Aloe and Neem reprezintă un amestec unic de Aloe Vera, Neem și uleiuri naturale, care îți vor lăsa pielea sănătoasă. De asemenea, va contribui la reducerea liniilor fine și la redarea elasticității pielii. Protejează pielea de acțiunea nocivă a factorilor de mediu extern și contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

17 thoughts on “Secrete de frumusețe din India

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.