SPF

A venit vara şi odată cu ea vacanţa! Deja mă gândesc la plaje cu nisip fin, mirosul de sare al mării şi zgomotul valurilor care se sparg înspumate de mal. Pentru că vara, soarele este

A venit vara şi odată cu ea vacanţa! Deja mă gândesc la plaje cu nisip fin, mirosul de sare al mării şi zgomotul valurilor care se sparg înspumate de mal.

Pentru că vara, soarele este mult mai puternic, trebuie să acordăm o atenţie deosebită pielii. Foloseşte regulat creme cu factor de protecţie solară şi hidratează-te! Deşi dermatologii recomandă sa folosim cremă cu factor de protecţie solară pe tot parcursul anului, cu siguranţă nu respectăm acest lucru cu stricteţe. Măcar acum, când durata de insolaţie este crescută să ne protejăm pielea de razele nocive ale soarelui.

Am primit de la Avon, o Cremă antirid Ultra Matte cu factor de protecție solară din gama Anew.

Beneficii:

  • protejează pielea împotriva razelor dăunatoare UVA/UVB
  • repară celulele pielii afectate de soare
  • previne îmbătrânirea imatură

Protecţie UVA şi UVB cu SPF 50 – tehnologia unică dezvoltată de Avon protejează pielea împotriva razelor UVB, responsabile pentru bronz, dar, ce e şi mai important, actionează împotriva razelor UVA, care penetrează straturile pielii şi pot cauza îmbatranirea prematură.

Parerea mea?

Eu am fost încântată de acest produs. Are un miros specific cremelor cu protecţie solară, dar destul de discret, astfel încât nu va rămâne pe piele. Eu il folosesc înainte de a mă farda, ca ultim pas al ritualului de îngrijire. Este o cremă cu textură uşoară, care hidratează şi catifelează pielea, ceea ce o face o excelentă bază pentru machiaj. Fondul de ten capătă un aspect natural şi se întinde mai uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.