gerovital stop acnee

Spune – Șah mat! – coșurilor!

Știu că în ultima vreme nu am fost atât de prezentă în mediul online, asta pentru că mă voi muta în scurt timp, și trebuie să renovez apartamentul, iar asta înseamnă foarte multă alergătură. Nu

Știu că în ultima vreme nu am fost atât de prezentă în mediul online, asta pentru că mă voi muta în scurt timp, și trebuie să renovez apartamentul, iar asta înseamnă foarte multă alergătură.

Nu am putut să mă abțin însă să nu scriu astăzi despre kit-ul anti acnee primit de la Gerovital, pentru că am fost foarte încântată de el.

Despre Gerovital am avut, am și voi avea mereu cuvinte de laudă, produsele lor fiind de bună calitate, iar prețurile accesibile. Nu am testat până acum produsele lor anti acnee, întrucât nu am un ten atât de problematic. Îmi mai apar, din când în când, câteva coșuri înainte de menstruație, sau dacă prin nu știu ce conjunctură nefastă adorm fără să mă demachiez. De când purtarea măștii a devenit o obligație, nu știu cum este în cazul vostru, dar mie mi-au apărut câteva coșuri, extrem de enervante și urâțele.

Pentru a întelege mai bine, propun să vorbim puțin despre acnee și cauzele apariției acesteia.

Ce este acneea?

Acneea este o afecțiune a pielii apărută ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee, care determină apariția comedoanelor (coșurilor). Formele severe ale acneei determină apariția chisturilor și nodulilor. De cele mai multe ori, acneea apare la nivelul feței, pe piept și pe spate. Deși afectează persoane de toate vîrstele, este mai frecventă în cazul adolescenților.

Tipuri de acnee

Acneea poate fi noninflamatorie atunci când nu este implicată componenta bacteriană și inflamatorie atunci când este implicată componenta bacteriană.

 • Acneea comedoniană – se caracterizează prin comedoane închise ( punctele albe) și deschise ( punctele negre);
 • Acneea papulo-pustuloasă – caracterizată de papule (leziunile roșii, proeminente și ferme, care pot fi uneori foarte profunde sau chiar dureroase), pustule ( coșuri în denumirea populară, sunt acele leziuni inflamatorii cu conținut gălbui și mai puține comedoane).  Se vindecă greu și lasă cicatrici, având  o evoluție cronică și persistentă, care poate dura ani de zile;
 • Acneea conglobată – este cea mai severă formă de acnee, caracterizată prin comedoane,  pustule, papule, abcese ce drenează puroi, fistule, cicatrici deprimate (cicatricile albe, atrofice, adancite) si cicatrici cheloidale (zone de tesut fibros care inlocuiesc pielea normala, dupa o accidentare).  Are o evolutie cronica si faze foarte dureroase, in care se acutizeaza.

Cauzele aparitiei acneei

 1. Hiperactivitatea glandelor sebacee
  • Activitatea glandelor sebacee este influențată de sistemulnervos, de cel neuro-vegetativ, de factori ereditari, precum și de stilul de viață. Atât la femei cât și la bărbați, activitatea glandelor sebacee este controlată in principal de hormonii sexualiandrogeni (testosteron). Sub influența enzimelor, acesti hormoni devin activi la nivelul glandelor sebacee și a foliculilor de păr. După ce intră în celulele sebacee, testosteronul se transformă printr-un proces metabolic în dihidrotestosteron, stimulând astfel secreția de sebum.  Datorită acizilor grași liberi care sunt în exces, fața capătă un aspect lucios, iar pH-ul pielii devine alcalin, fiind un mediu propice dezvoltării microbiene.
 2. Hiperkeratinizarea și blocarea canalelor pilosebacee
  • Atunci când învelișul epidermic al canalului (ductului) pilosebaceu nu este keratinizat adecvat în acnee, keratina nu se scurge spre exterior, ci aderă împreună cu bacteriile și sebumul prezente în duct, blocând astfel glanda sebacee. Această blocare a canalului pilosebaceu cu dopul de keratină se numește comedon. Comedoanele pot fi închise, când dopul de keratină este în interiorul epidermului (sub formî de papule), sau deschise când dopul de keratină apare ca un punct negru situat central, urmare a oxidării keratinei.
 3. Proliferarea bacteriană
  • Bacteriile (mai ales Propionobacterium acnes), colonizează canalul pilosebaceu și produc lipaze. Lipazele sunt enzime care degradează uleiurile sebacee, eliberând o cantitate crescută de acizi grași iritanți în faza inflamatoare a acneei.

Spune -Șah mat!- coșurilor

Spune -Șah mat!- coșurilor cu gama stop acnee de la Gerovital! Kit-ul Stop Acnee este strategia perfectă în lupta contra coșurilor.

Ce conține kit-ul stop acnee?

 1. Gel spumant purifiant
  • Acest gel de curățare este potrivit tenului gras cu tendință acneică, asigurând spălarea blândă totodată eficientă a feței, fără să usuce pielea.  Are un efect exfoliant datorită acidului salicilic natural, care ajută la curățarea și eliberarea porilor. Capsulele moi cu vitamina E, protejează și emoliază pielea, oferind tenului un aspect sănătos. Eu am fost încântată de acest produs, și cu siguranță îl voi mai cumpăra în viitor.  Pielea se simte foarte curată  și întinsă după folosire, pregătită pentru următorul pas din rutina de îngrijire a pielii.  gelul spumant purifiant îl poți cumpăra de aici.
 2. Cremă-gel sebum control
  • Această cremă este îmbogățită cu Sebaryl, cu rol în reglarea secreției de sebum și Soothex, cu efect anti-iritant, care redă pielii senzația de confort. Pielea devine curată și matifiantă datorită Sylica Silyate. Această cremă este ideală pentru tenul gras cu tendință acneică mai ales în cazul adolescenților. Crema are o structură ușoară, plăcută și nelipicioasă, care se absoarbe rapid în piele.  Pe mine m-a surprins plăcut cât de fină și luminoasă rămâne pielea după folosință. Porii par mai mici, iar tenul se simte foarte curat. Crema-gel o găsești aici.
 3. Cremă ultra-activă
  •  Crema ultra-activă are o formulă concentrată, care corectează imperfecțiunile tenului acneic. Crema curăță și eliberează porii datorită acidului salicilic. Ac.Net reduce excesul de sebum până la 81,82%, în timp ce ingredientul activ Bodyfensin întărește sistemul natural de apărare a pielii. Această cremă corectează imperfecțiunile tenului acneic. Este o cremă cu absorbție rapidă, cu efect calmant. Ai grijă să aplici doar pe zonele afectate (coșuri), după ce ți-ai curățat tenul. Nu utiliza această cremă dacă ai alergie la aspirină. În cazul meu, încă de la a doua utilizare coșurile au început să se usuce.  Cât timp o să existe obligativitatea purtării măștii, crema ultra-activă o să facă parte din rutina mea de îngrijire zilnică.  În primele zile am cam abuzat de această cremă, și am dat pe toate coșulețele, chiar dacă erau mici, mici de tot, fapt ce mi-a cam uscat pielea. Când am renunțat la acest obicei nerecomandat de altfel, pielea mea a arătat minunat! Poți achiziționa crema ultra-activă de aici.

Am testat kit-ul stop acnee de la Gerovital timp de aproximativ 3 săptămâni, încercând să nu folosesc și alte produse, și am fost foarte mulțumită de el. Cu siguranță voi folosi aceste produse și în viitor, chiar îmi doresc să adaug în rutina mea de îngrijire și fluidul purifiant anti acnee.

Tot din gama Gerovital stop acnee am primit și bulinele autoadezive antiacnee. Aceste buline nu doar camuflează și estompează imperfecțiunile, dar protejează împotriva prafului și impurităților. Bulinele se aplică pe zona afectată, după ce a fost curățată și uscată, pentru minim 6 ore, maximum 12 ore. Bulinele pot fi utilizate inclusiv peste noapte, în timpul somnului. Poți alege între varianta transparentă sau cea nostimă în funcție de dispoziția ta. Cutia conșine 30 de buline adezive care conșin acid salicilic.

 

Tu ai încercat produsele STOP ACNEE de la Gerovital?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.