mineral 89

Vichy – Mineral 89

Cei de la BuzzStore mi-au trimis spre testare două produse de la Vichy: Vichy Mineral 89 booster și Mineral 89 eyes. Ca de obicei, voi începe articolul prin a prezenta proprietățile produselor, urmând ca ulterior

Cei de la BuzzStore mi-au trimis spre testare două produse de la Vichy: Vichy Mineral 89 booster și Mineral 89 eyes. Ca de obicei, voi începe articolul prin a prezenta proprietățile produselor, urmând ca ulterior să scriu experiența mea de testare a produselor pentru două săptămâni.

Despre Vichy

Apa Termală Mineralizantă Vichy izvorăște din inima regiunii vulcanice Auvergne, iar în timpul călătoriei sale spre suprafață, de la adâncimi de 4000m, aceasta se încarcă cu 15 minerale care îi conferă calitățile unice.

Apa Mineralizantă Vichy este ingredientul activ care stă la baza tuturor produselor Vichy de îngrijire a tenului.  Apa Mineralizantă Vichy a fost apreciată încă din cele mai vechi timpuri. Celții și Romanii o apreciau pentru efectele sale unice asupra pielii, izvorul devenind în anii 50 î.Hr. un loc popular, frecventat pentru băi. Mai târziu, în 1677, întoarsă de la Vichy, Marquise de Sévigné apreciează beneficiile termale în curtea lui Louis XIV, lansând astfel o nouă modă. În 1861 însuși Napoléon al III-lea a recunoscut utilitatea proprietăților sale unice și astfel Băile Vichy au devenit cele mai importante stațiuni termale din Europa. Astăzi, beneficiile apei mineralizate Vichy, le putem avea chiar la noi acasă, prin intermediul produselor Vichy.

Laboratoarele Vichy au fost fondate  în anul 1931, de Dr. Haller, un dermatolog de la Centrul Termal Vichy și George Guerin, Directorul Grenoville Perfumes. Prima lor linie dermatocosmetică purta numele “Les Secrets de Vichy” (“Secretele Vichy”). Treizeci de ani mai târziu, în 1961 Vichy a inaugurat prima fabrică la doar 4km de izvor.

Cercetările Vichy au avut mereu ca obiectiv aspectul sănătos al pielii.

Pionier în dermatocosmetică – Doctorul Haller

Doctorul Haller a descoperit Apa Termală Vichy atunci când a devenit Directorul Centrului Termal Vichy, la începutul secolului al XX-lea. El a fost primul care a utilizat calitățile terapeutice ale acestei ape cu proprietăți unice în cosmetică, creând astfel marca Vichy. Acesta a fost un pionier: grație experienței sale medicale, a creat ritualuri de îngrijire a tenului adaptate fiecărui tip de ten, a lansat primul Serum în farmacii și a dezvoltat ghiduri cu recomandări și sfaturi pentru femei.

 

Vichy Mineral 89 Booster

Este important să avem grijă de aspectul pielii noastre, mai ales când vine vorba de elemente care afectează evoluția aspectului tenului în timp.  Soluția Vichy pentru întărirea barierei de protecție a pielii este Mineral 89 Booster. Prin formula inovatoare cu 89% Apă Vulcanică Vichy și Acid Hialuronic de origine naturală, Mineral 89 Booster, nu doar că fortifică bariera de protecție a pielii, dar și hidratează, reumple și fortifiază tenul zilnic. Produsul are textură de gel, revigorantă.

În urma unui studiu clinic pe 52 de femei, 2 aplicări pe zi, timp de 4 săptămâni, s-a constatat:

  • +21% Reumple
  • +24% Hidratează

Utilizare: Aplicați Minéral 89 Booster ca prim pas în rutina dumneavoastră de zi și de noapte, pe pielea curată.

Eficacitate: pielea dumneavoastră va deveni mai netedă, cu un aspect mai sănătos imdediat. După o lună de utilizare, tenul devine mai luminos, mai tonifiat, iar pielea capătă un aspect mai plin.

Produsul este hipoalergenic și nu conține parfum sau alcool. Acest produs a fost testat dermatologic pe pielea sensibilă.

Vichy Mineral 89 EYES

Ați auzit cu siguranța faptul că pielea din zona ochilor este deosebit de sensibilă. Asta se datorează faptului că tegumentul periorbital este cel mai subțire, iar pielea este în permanență supusă mișcărilor care conferă expresivitate și nu are glande sebacee, deci este lipsită de sebumul care menține hidratarea naturală a pielii și, prin urmare, mai uscată. Acesta este motivul pentru care puteți experimenta senzația de usturime în zona ochilor dacă folosiți crema dumneavoastră de față în jurul ochilor. Este esențial ca o cremă destinată zonei periorbitale să fie testată dermatologic și oftalmologic, să aibă pH-ul lacrimilor și să nu conțină parfum.

Gelul Mineral 89 pentru conturul ochilor cu textura lejeră hidratează, netezește și iluminează zona ochilor, fiind indicat pentru toate tipurile de ten. Conține apă Vulcanică Vichy, acid hialuronic și cafeină pură, ingrediente ce conferă hidratare îndelungată, netezirea ridurilor fine și reducerea apariției cearcănelor. Atenție la cearcănele și pungile de sub ochi, care, dincolo de aspectul inestetic, sunt indicatorii lipsei de somn, a pozițiilor incorecte pe timpul nopții, aportului crescut de sare in alimentație, alergenii, dar pot fi semnul unor dezechilibre interne, cum sunt disfuncțiile renale.

Siguranță

Formulă Hipoalergenică
Fără parfum, fără alcool
Testat pe pielea sensibilă
Testat clinic. Testat Oftalmologic și Dermatologic
– Piele sensibilă
– Non comedogenic

Părerea mea

  • Mineral 89 Booster

Am testat produsul pentru trei săptămâni, folosindu-l atât dimineața cât și seara, pe tenul curat, ca prim pas în rutina de îngrijire. M-a surprins faptul că încă de la prima aplicare pielea mea s-a simțit mai hidratată. După trei săptămâni pielea chiar se simte mai plină, mai hidratată, vizibil mai tonifiată și luminoasă. Am aplicat două pompițe de produs pe piele, după ce m-am demachiat, iar apoi am continuat rutina mea normală de îngrijire a tenului. Pentru mine acest produs chiar a funcționat, și a făcut întradevăr ce a promis. A fost foarte potrivit tipului meu de ten, nu mi-a provocat alergii, iritații sau disconfort la nivelul pielii.

Ador textura de gel, care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase. Este ideală ca bază de machiaj.

Ambalajul este foarte practic și ușor de folosit, cu un design atrăgător. Pompița ajută la dozarea optimă a produsului.

  • Mineral 89 Eyes

Am adorat acest produs pentru complexitatea formulei. Iubesc faptul că formula conține pe lângă apa mineralizată Vichy și acid hialuronic și cafeină, astfel încât nu sunt nevoită să pierd timp pentru a aplica mai multe produse. Într-un singur produs sunt împachetate mai multe beneficii pentru pielea din jurul ochilor.

Sfat de Aplicare

1) Puneți o picătură de gel pe vârful degetelor și distribuiți în jurul fiecărui ochi: 3 atingeri deasupra și sub fiecare ochi.
2) Apăsați ușor, cu mișcări circulare, utilizând două degete, fiecare picătură pe conturul ochilor pentru reducerea pungilor perioculare
3) Cu ajutorul degetelor, întindenți gelul de la colțurile interioare spre cele exterioare pentru a netezi liniile fine.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.