blood collection

Blood Collection

Trick or treat! Halloween-ul bate la ușă și tu cauți cu siguranță idei pentru makeup. Indiferent ce costum alegi, culoarea sângerie este emblematică pentru această zi. Melkior Professional a pregătit o nouă colecție inedită.  Blood

Trick or treat! Halloween-ul bate la ușă și tu cauți cu siguranță idei pentru makeup. Indiferent ce costum alegi, culoarea sângerie este emblematică pentru această zi. Melkior Professional a pregătit o nouă colecție inedită. 
Blood Collection este noua colecție de la Melkior și va avea lansarea miercuri, 23.10.2019 la ora 10:00.
Melkior mi-a dat șansa sa ma furișez și să testez în avanpremieră noul produs din această colecție.

Un ruj lichid, cu un design cel puțin interesant. Ambalajul arată ca o epubretă pentru recoltare de sânge, etichetată, iar culoarea densă și sângerie a rujului dau impresia că eprubeta chiar este plină cu sânge.

melkior

Blood Collection

Un ruj care va face senzație de acest Halloween. Culoarea sângelui este extrem de senzuală și sexy, și va scoate în evidență buzele, completând perfect orice machiaj.
Rujul are o textură cremoasă și o culoare densă, extrem de pigmentată. Se întinde uniform și are un finish natural.  Nu usucă buzele. Aplicarea este ușoară datorită aplicatorului cu burete. Iubesc acest produs și cu siguranță îl voi lăuda de câte ori voi avea ocazia!
Inspirația acestui ruj este sângele. Cele 4 grupe de sânge stau la baza acestui produs senzual. Tentația crește cu fiecare aplicare.
Tu ce grupă de sânge ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.