chanel desert collection

Chanel – colecția primăvară-vară

Hei! Bună dragi iubitoare de makeup! Dacă iubiți produsele de lux, atunci trebuie să știți noua colecție de makeup primăvară-vară de la Chanel! Eu pur și simplu m-am îndrăgostit de nuanțele din această colecție, dar

Hei! Bună dragi iubitoare de makeup! Dacă iubiți produsele de lux, atunci trebuie să știți noua colecție de makeup primăvară-vară de la Chanel! Eu pur și simplu m-am îndrăgostit de nuanțele din această colecție, dar mai ales de conceptul fascinant: deșertul! Cum zborul meu spre Aman s-a amânat ( din cauza pandemiei de coronavirus), odată cu el s-a spulberat și visul meu de a călca cu tălpile goale pe nisipul cald și auriu al deșertului, care strălucește fin sub soarele arzător.

Însă am descoperit de curând noua colecție de makeup de la Chanel și m-am bucurat tare să aflu că la baza acestor nuanțe seducătoare stau așa numitele culori mute, inspirate de lumina caldă și liniștea adâncă a deșertului. Nici că îmi puteam dori ceva mai mult decât un machiaj inspirat de cerul roșiatic de la apus, de nisipul cald și auriu, de dunele fierbinți toropite de soarele amiezii, de maroul rece al nisipului care așteaptă în noaptea rece răsăritul. Noua colecție îți va garanta un look elegant și rafinat plin de senzualitate, în nuanțe calde care oferă frumusețea deșertului nesfârșit. Colecția oferă o strălucire aurie inspirată de dunele strălucitoare de nisip.

Pentru cea mai recentă colecție, Lucia Pica, designer Global Creative Makeup and Color CHANEL, a ales ca inspirație un peisaj eteric, în care nisipurile purtate de vânt se întâlnesc cu cerul, iar tonurile profunde ale pământului se unesc cu un soare auriu.

Colecția aduce nuanțe inspirate de dunele deșertului, atingând nuanțe de trandafir piersic, brune reci și mauve romantice combinate cu grijă, cu texturi mate și strălucitoare. O colecție romantică, senzuală și plină de mister desprinsă din mătăsuri orintale, purtate pe brize calde peste dunele roșiatice ale deșertului. Visul celor o mie și una de nopți, îl vei regăsi în noua colecție Chanel, și îl vei trăi învăluit în mister în fiecare machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.