legendary lengths

Legendary Lengths

Este primăvară, am scăpat de obligativitatea purtării măștii, și suntem acum mai atente ca niciodată la imaginea noastră. Machiajul este foarte important pentru noi, femeile. Ne înfrumusețează, ne oferă încredere și ne scoate în evidență

Este primăvară, am scăpat de obligativitatea purtării măștii, și suntem acum mai atente ca niciodată la imaginea noastră. Machiajul este foarte important pentru noi, femeile. Ne înfrumusețează, ne oferă încredere și ne scoate în evidență cele mai frumoase trăsături. Machiajul ochilor este extrem de important pentru doamne, toate ne dorim o privire seducătoare, plină de mister și feminitate, cu gene lungi, bine definite, care să cucerească de la prima privire. Așadar, mascara este produsul care nu ar trebui să lipsească nici unei femei. Legendary Lengths este noua mascara pentru lungime de la Avon, cu o formulă fără pete sau fulgi, rezistentă întreaga zi. Nu de mult timp am primit și eu acest produs spre testare, așa că în acest articol vă voi împărtăși experiența mea din perioada de testare.

Legendary Lengths

Legendary Lengths are o formulă spectaculoasă pentru gene mai lungi cu până la 50% și până la de 3 ori mai mult volum ( bazat pe un studiu clinic cu 15 participanți). Polimerii de ultimă generație alunecă ușor pentru a crea un strat care oferă extra lungime vârfurilor, pentru o privire seducătoare.

Noua pensulă conică, separă și definește genele greu accesibile și ajută la aplicarea formulei uniform, de la rădăcină până la varfuri.

 

Părerea mea

 

Ce mi-a păcut la această mascara a fost faptul că întradevăr, periuța lungește genele și le definește într-un mod seducător. Această formulă oferă ochilor un look misterios, juvenil și foarte natural. Deși periuțele de silicon nu sunt tocmai favoritele mele, aceasta separă bine genele și nu le încarcă.  Formula este rezistentă întreaga zi și se demachiază foarte ușor.

Ce mi-a plăcut mai puțin la acest rimel, este faptul că nu oferă chiar atât de mult volum pe cât mă așteptam, însă look-ul final este unul foarte interesant, care va compensa. Nu există încă varianta waterproof, iar pentru mine cel puțin este un minus imens. Ador mascara waterproof, și folosesc acest gen încă din adolescență.  Găsesc stânjenitor  momentul în care rimelul se prelinge din cauza unor situații meteorologige nefavorabile.

Concluzie:

Mascara Legendary Lengths este ideală pentru femeile care își doresc gene mai lungi, bine definite, și un look natural dar misterios. Pentru acelea dintre dumneavoastră care aveți nevoie de volum nu este neapărat cea mai potrivită alegere, dar în oferta Avon veți găsi o serie de mascara precum Ultra Volume, Big and Phenomenal, sau Powerstay, destinate special acestui scop.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.