machiaj de baza hidratant

Machiaj de baza hidratant – 3 metode de aplicare

Este frig afara, iar temperaturile scazute ne usuca pielea. Trebuie sa avem grija de tenul nostru in aceasta perioada si sa il pastram sanatos. In iarna asta poti avea si tu un ten hidratat fara

Este frig afara, iar temperaturile scazute ne usuca pielea. Trebuie sa avem grija de tenul nostru in aceasta perioada si sa il pastram sanatos. In iarna asta poti avea si tu un ten hidratat fara imperfectiuni! Fondul de ten amestecat cu ulei pentru fata va reda stralucirea tenului si iti va hidrata pielea. Dar ai grija! Cand folosesti ulei in machiaj evita uleiurile grase, care pot face machiajul sa curga. Foloseste un ulei cu o formula usoara, cu textura apoasa.

1. Machiaj de baza hidratant folosind pensula

Daca ai tenul uscat, aplicarea fondului de ten cu pensula este potrivita pentru tine! Majoritatea make-up artistilor aleg aceasta metoda pentru aplicarea fonului de ten. Este igienic, rapid si confera pielii o finisare uniforma. Pensula nu absoarbe machiajul, lasand pe piele stralucirea fondului de ten.

Cum?

Mixeaza fond de ten si ulei pentru fata in proportie de 3:1. Foloseste o pensula potrivita si aplica dinspre nas spre obraji. Aplica cu miscari rapide astfel incat fondul de ten sa intinda bine si sa aiba un aspect natural.

2. Machiaj de baza hidratant folosind buretele

Aplicarea fondului de ten cu buretele este potrivita tenului gras. Chiar daca ai tenul gras, in sezonul rece trebuie sa iti pastrezi pielea hidratata. In comparatie cu pensula, buretele absoarbe machiajul si tine sub control uleiul.

Cum?

Uda buretele cu mist pentru fata inainte de a adauga fondul de ten. Un burete ud va oferi mai multa hidratare decat un burete uscat.

Daca ai tenul gras, sa amesteci fondul de ten cu ulei nu este tocmai o idee buna, asa ca foloseste ca prim strat doar fondul de ten. Aplica fondul de ten pe toata fata si intinde-l cu buretele prin tapotare. Atunci cand vrei sa folosesti fondul de ten in mai multe straturi, pentru o mai buna acoperire sau in cazul nostru pentru a obtine hidratare, buretele este perfect. Amesteca o cantitate mica de fond de ten, cu o picatura de ulei si aplica pe zona U. Evita zona T, care este mai uleioasa, pentru a nu facilita machiajul sa curga.

3. Machiaj de baza hidratant folosind degetele

Temperatura corpului ofera o aplicatie optima a fondului de ten. In comparatie cu pensula sau buretele, folosind degetele vei beneficia de un nivel de acoperire mai mare, in plus nu vei face risipa de produs.

Cum?

Aplica 2-3 picaturi de ulei  pe palmele curate si freaca mainile pentru a il incalzi. Aplica apoi pe fata, apasand usor. Astfel pielea ta va ramane hidratata pentru mai mult timp. Dupa ce ai aplicat ulei pe fata, fondul de ten se va intinde mai usor si mai bine.

 

Ramai la curent cu noile articole urmarind pagina mea de Facebook!

One thought on “Machiaj de baza hidratant – 3 metode de aplicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.