melkior waterproof mascara

Melkior Waterproof mascara

Hei! Pe 20 iunie a avut loc lansarea rimelului rezistent la apă de la Melkior – Waterproof Mascara. Din punctul meu de vedere, în materie de makeup acest rimel rămâne senzația verii, și neapărat un

Hei! Pe 20 iunie a avut loc lansarea rimelului rezistent la apă de la Melkior – Waterproof Mascara. Din punctul meu de vedere, în materie de makeup acest rimel rămâne senzația verii, și neapărat un must have!!

Zilele toride de vară te vor purta cu siguranță în vacanță la mare, sau macar o zi răcoroasă la o piscină. Nu renunța la o imagine impecabilă indiferent de vreme sau locație! Alege un rimel rezistent la apă care să îți asigure gene lungi și bogate pe întreaga zi, fără să se scurgă inestetic!!!

Eu folosesc de ani de zile doar rimel rezistent la apă, dar astăzi vreau să vă vorbesc despre unul cu adevărat special pentru mine. Melkior Waterproof Mascara este cu adevarat o revelație în materie de machiaj rezistent la apă. Folosesc de ani de zile doar mascara waterproof, și fiecare vine cu o serie de avantaje și dezavantaje. Nu am găsit până acum varianta optimă, care să mixeze ideal raportul calitate-preț.

Acest produs de la Melkior, bifează multe aspecte importante pentru o mascara.

În primul rând are o formulă waterproof de lungă durată. La acest capitol primește un 10 din partea mea. Am experimentat diverse produse care deși nu curgeau, formau bobițe mici de produs care se lipeau de pielea de sub ochi. Waterproof Mascara de la Melkior nu lasă urme, nu se întinde și  nu curge și a trecut cu brio testul meu sever de rezistență la apă.

Formula acestui produs este îmbogățită cu ceară și polimeri care oferă un volum de invidiat genelor! Are o culoare intensă de negru, care evidențiază ochii în cel mai senzual mod posibil. Iubesc periuța, care separă foarte bine genele și oferă o acoperire maximă pe toată lungimea lor.
Peria îmbracă genele cu volum si definire, rezultatul fiind spectaculos.

Demacherea unui astfel de produs este greoaie, probabil acesta este motivul pentru care nu toate femeile optează pentru mascara waterproof. Dar dacă apelezi la un demachiant pe bază de ulei, sau chiar ulei de cocos, nu vei mai depune atâta efort pentru înlăturarea lui. Pune ulei de cocos/demachiant pe bază de ulei, pe o dischetă demachiantă și insistă gentil în zona ochilor, până la înlăturarea completă a produsului. De asemenea, pe piață au apărut o serie de produse destinate demacherii machiajului waterproof.

Părerea mea:

Eu am fost extrem de încântată de acest rimel. Raportul calitate preț este extraordinar, prețul lui fiind de aproximativ 45 lei. Nu lipește și nu încarcă genele. Oferă definire și un aspect bogat.  Îl găsești aici.

Vara asta rimelul rezistă!!

 

One thought on “Melkior Waterproof mascara

  1. este tare dragut, nu am mai folosit de pe vremea liceului acu mai bn de10ani.. dar o sa iau in calcul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.