pigmenti

Noua colecție! Pigmenti Sparkle Melkior

Hei iubitoarele mele de make-up! Am vești bune pentru voi! Melkior completează colecția de pigmenți cu noi nuanțe seducătoare! Ce sunt pigmenții? Pigmenții sunt farduri în stare prăfoasă/pulbere, care se impregnează în pensulă și eliberează

Hei iubitoarele mele de make-up!

Am vești bune pentru voi! Melkior completează colecția de pigmenți cu noi nuanțe seducătoare!

Ce sunt pigmenții?

Pigmenții sunt farduri în stare prăfoasă/pulbere, care se impregnează în pensulă și eliberează pe pleoape o cantitate concentrată de fard. Cu cât cantitatea de fard este mai mre, cu atât efectul este mai intens.

Pigmenții pot fi de mai multe tipuri: metalici, sidefați, perlați, strălucitori sau glitter. Adaptați pentru orice tip de machiaj, pigmenții aduc savoare și culoare.

Dacă ești pasionată de make-up, trebuie să știi că pigmenții sunt un deliciu! Un pigment va aduce întotdeauna armonie în machiaj.

Colecției de pigmenți de la Melkior s-au alăturat noi nuanțe seducatoare care îți vor face machiajul să iasă din tipare:

·         Pigment Sparkle CHAMPAGNE SPARKLE (ref. 12026)

·         Pigment Sparkle QUARTZ SPARKLE (ref. 12027)

·         Pigment Sparkle GOLD TREASURE (ref. 12028)

·         Pigment Sparkle MK ANTIQUE (ref. 12029)

·         Pigment Sparkle GODDESS (ref. 12030)

·         Pigment Sparkle PINK OPULENCE (ref. 12031)

pigment melkior

Trucuri pentu a aplica pigmentii Melkior corect pe pleoape!

Pigmenții sunt ușor de folosit, ai nevoie doar de o bază fixatoare. Poți folosi o bază de ploape, bază fixatoare pentru glitter sau bază fixatoare pentru pigmenși, în funcție de efectul de lipire pe care ți-l dorești: delicat, mediu, puternic. Deci alege întotdeauna baza fixatoare în funcție de efectul pe care vrei să îl obții.

Cei 3 pași pentru aplicarea perfectă a pigmenților:

1.       Lasă capul  ușor pe spate. Astfel te asiguri că pigmenții nu cad de pe pleoapa și se fixează în bază.

2.       Pensula este foarte importantă în aplicarea pigmenților. Alege deci o pensulă moale; cu cât aceasta este mai dură, cu atât particulele de fard vor cădea mai repede de pe pensulă, riscând să murdărești machiajul tenului.

3.      Aplică pigmenții prin mișcări de tapotare. În acest fel fixezi pigmentul în baza fixatoare. Evită mișcările de blending, care șterg baza de dedesupt, mătură pigmenții din firele de păr ale pensulei și murdărește machiajul.

pigment

Iată secretul aplicării corecte a pigmenților. Acum că știi secretele profesioniștilor, poți creea look-uri de invidiat. Dă frâu liber imaginației și mixează culorile, pentru a obține machiaje fresh, pline de strălucire.

Noii pigmenți Melkior au irizații deosebite. care oferă foarte multe reflexii machiajului! Poți aplica pigmentul peste machiajul ploapei pentru un plus de efect, sau îl poți folosi simplu ca atare, în orice caz, vei arăta cu siguranță senzațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.