Noile rujuri Mat Velours de la Melkior

Iată dragelor că Melkior a creat noi nuanțe de Ruj Mat Velours care aduc senzualitate și delicatețe în această primăvară. Conceptul acestor nuanțe este unul cel puțin inedit, și are ca punct de pornire partenerul

Iată dragelor că Melkior a creat noi nuanțe de Ruj Mat Velours care aduc senzualitate și delicatețe în această primăvară. Conceptul acestor nuanțe este unul cel puțin inedit, și are ca punct de pornire partenerul unei femei. Cum vrei să fie partenerul tău? Romantic, liber sau atrăgător? Melkior a creat colecția de rujuri mate care ține cont de aceste lucruri, și a creat trei nuanțe superbe de ruj exact așa cum îți dorești să fie partenerul tău:

       Ruj Mat Velours ATTRACTIVE (ref.12723)
       Ruj Mat Velours ROMANTIC (ref.12724)
       Ruj Mat Velours FREE (ref.12725)
Iubesc aceste nuanțe și abia aștept să fug la magazin să le încerc!

5 motive pentru care trebuie să le ai:

1. Compoziția pe bază de ceruri emoliente și uleiuri hrănitoare oferă o textură mată dar în același timp catifetală.
2. Au o acoperire precisă chiar din prima aplicare.
3. Aplică cu o pensulă speciala pentru buze, în strat subtire. Dacă îți dorești o nuanță mai saturată, mai aplică încă un strat, până ajungi la intensitatea dorită.
4. Aspectul final este unul mat, seducător, perfect pentru obținerea unui look sofisticat.
5. Noua colecție aduce 3 nuanțe seducătoare: un bordo
impresionant, un roz prăfuit intens și un mov apetisant.

Sfaturi de la Melkior:

  • Daca buzele tale sunt deshidratate, poți să folosești Balsamul de buze Melkior înainte de a aplica aceste rujuri mate.
  • În cazul în care ai nevoie de o exfoliere a buzelor, folosește un creion cu microparticule abrazive până când pielea moartă este îndepartată complet. Curăță apoi rezidurile cu ajutorul unei dischete. La final, aplică rujurile mate Velours și vei avea un look senzațional.
  • Dacă ai aplicat un strat prea gros de ruj, poți să folosești un șervetel uscat cu care sa absorbi excesul de pe suprafața buzelor. Nu îți face griji, pigmentul acestor rujuri mate este atât de concentrat încat culoarea rămâne suta la suta pe buze!

Truc:

Pentru a adăuga dimensiune și un plus de volum buzelor, folosește un gloss deasupra rujului mat Velours.
Ce vrea el? Surprinde-l cu cele mai senzuale nuanțe, care accentuează atitudinea ta! Indiferent că alegi să fii liberă, atractivă sau romantică, jocul seducției începe în această primăvară cu noile rujuri Mat Velours!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.