oh so tokyo

Oh So Tokyo

De curând, cei de la Buzzstore mi-au trimis spre testare noile produse de la Avon – Oh So Tokyo – la baza cărora stă un super concept. Inspirate de jocurile olimpice de la Tokyo, noile

De curând, cei de la Buzzstore mi-au trimis spre testare noile produse de la Avon – Oh So Tokyo – la baza cărora stă un super concept. Inspirate de jocurile olimpice de la Tokyo, noile produse   în ediție limitată, îți vor garanta un machiaj demn de podium.

Descoperă tendințele vibrante din Tokyo și bucură-te de un machiaj nonconformist și plin de culoare realizat cu noile produse Tokyo Collection. Rujul și creionul contur te vor face să ieși în evidență, fiind de nelipsit din portfardul tău în acest sezon.  Îndrăznește să experimentezi un machiaj fresh, ușor de purtat, care să te reprezinte!

Ai ocazia să descoperi primul nuanțator pentru buze și obraji pentru un efect trendy –  datorită tehnologiei unice, pigmentul este format dintr-o textură ușoară, astfel încât să nu simți disconfort pe buze, iar dacă vrei să-l aplici pe obraz, trebuie doar să tapotezi ușor cu degetul pentru a obține efectul dorit. Mai mult, creionul contur vine cu un vârf inspirat de stiloul de caligrafie și permite o aplicare precisă și ușoară a culorii sale intense, rezistente la transfer.

Creion contur pentru ochi mark Oh So Tokyo

Este primul contur pentru ochi de la Avon cu pensulă pentru ultra precizie. La baza tehnologiei acestui produs stau culorile intense și satinate, precum și vârful pensulei, care este inspirat de stiloul de caligrafie, fapt ce permite o aplicare precisă și ușoară. Formula este rezistentă la transfer.

Părerea mea:

Creionul este ușor de folosit și chiar oferă precizie în aplicare. Este foarte rezistent, persistând întreaga zi. Creionul de ochi este disponibil în 3 nuanțe super hot: Night View, Hot Spring Blue și Fire Red, cea din urmă fiind disponibilă în limita stocului. Eu am testat nuanța Fire Red, o culoare cu adevărat îndrăzneață.  Poți obține un stil sofisticat,  optând pentru un machiaj cu o linie de eyeliner ultra precisă, sau poți avea un look mai soft, alegând să estompezi creionul de ochi cu o pensulă, exact așa cum am făcut și eu. În linii mari mi-a plăcut acest produs, și nu am obiecții la adresa lui. Aș spune că singurul minus pe care îl are, este că imediat după aplicare este destul de lichid, fapt ce necesită un timp scurt de așteptare până la uscare și implicit fixare.

Ruj și fard de obraji mark Oh So Tokyo

Faceți conoștință cu primul nuanțator pentru buze și obraji pentru un look mono trendy, de la Avon. Pigmentul este combinat cu o textură ușoară. Pentru a obține efectul dorit tapotează ușor cu degetul.

Părerea mea:

Ei bine, acest produs pur și simplu l-am adorat. Și sinceră să fiu, încă nu m-am decis dacă îmi place mai mult ca fard de obraji, sau ca ruj.  Dar să punctăm pe rând ce mi-a plăcut și ce nu  la acest produs, în perioada de testare.

  • Ca fard de obraz este absolut genial: oferă un look proaspăt,natural, extrem de hidratat, juvenil și am iubit faptul că rezistă întreaga zi. Este ușor de aplicat. Poți opta să îl tapotezi cu degetele sau cu un burețel de machiaj. Este important să blenduiești bine fardul, pentru ca trecerea de la culoarea pielii la fardul de obraji să pară naturală, nicidecum forțată.
  • În rolul de ruj acest produs s-a descurcat de asemenea minunat.  Are o textură ușoară care nu încarcă buzele, ba chiar se simt hidratate. Rujul este de asemena foarte pigmentat, conferindu-le buzelor un aspect sănătos, carnal, dar și un luciu natural.

Descoperă produsele inovatoare, inspirate de energia orașului Tokyo, și realizează machiaje demne de podium. Bucură-te de o vară așa cum îți dorești!

oh so tokyo

4 thoughts on “Oh So Tokyo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.