PowerStay SuperLight

Power Stay Super Light

Hei fetelor! Sunt extrem de încântată că am avut șansa de a încerca rujurile Power Stay Super Light de la Avon. Am primit 2 dintre cele 14 noi nuanțe, toate absolut delicioase. Rujurile AVON PowerStay

Hei fetelor!

Sunt extrem de încântată că am avut șansa de a încerca rujurile Power Stay Super Light de la Avon. Am primit 2 dintre cele 14 noi nuanțe, toate absolut delicioase.

Rujurile AVON PowerStay SuperLight, cu o formulă inovatoare și cu un efect de lungă durată care persistă până la 10 ore, nu se întind sau estompează, ceea ce face ca acest ruj să fie perfect pentru perioada aceasta în care suntem obligați să purtăm mască.  Iubesc textura cremoasă a acestui ruj, care are o formulă ușoară, având un sistem patentat cu polimer pentru o senzație confortabilă întreaga zi. Culorile sunt pigmentate, vibrante, având un finisaj demi-mat și intens, pe care îl vei adora cu siguranță!

Cu rujurile AVON PowerStay SuperLight te poți bucura de un machiaj de calitate, indiferent de circumstanțe! Fii femeia îndrăzneață, care se bucură de fiecare clipă și are grijă să fie mereu în centrul atenției.

Nuanțele pe care eu le-am primit sunt «Power up pink» și «In control coral», cea din urmă fiind preferata mea. Rujul de buze  este foarte important și trebuie ales cu atenție, căci dă nota finală a unui machiaj reușit. Totul începe cu o nuanță  bine aleasă!

Cum alegi nuanța perfectă de ruj?

Tot ce trebuie să faci este să cunoști tonul și subtonul pielii tale. Ține minte că o nuanță complementară îți poate scoate trăsăturile în evidență.

Pentru subtonuri calde, de start galben:

  • primăvara: rujuri nude piersică, oranj sau nuanțe de roșu corai;
  • toamna: nuanțe de roșu-oranj, nude cu subton cald și maro.

Pentru subtonuri reci, de start albastru:

  • vara: roz, fuchsia, roșu albăstrui, nude lila;
  • iarna: roz intens, magenta, violet, roșu burgund.

Sfat:

Nu uita să îți exfoliezi buzele înainte de a aplica rujul. Astfel, culoarea va fi uniformă, iar rujul va rezista întreaga zi.

 

Vă las mai jos un filmuleț  cu rujul AVON PowerStay SuperLight în cele două nuanțe pe care le-am primit. Sper să vă placă!

@stylishcocktails#avon #ruj #lipstick #powerstay♬ sunet original – user1075277867998

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.