queen bee makeup

Queen bee

Cei de la BuzzStore mi-au trimis luna aceasta noua paletă de farduri pentru ochi de la Avon, varianta Queen Bee.  Noua colecție este super tare, atat conceptul, dar și calitatea produsului. Descoperiți noua colecție de

Cei de la BuzzStore mi-au trimis luna aceasta noua paletă de farduri pentru ochi de la Avon, varianta Queen Bee.  Noua colecție este super tare, atat conceptul, dar și calitatea produsului. Descoperiți noua colecție de machiaj – Wonderland –  de la Avon. Colecția vine în 3 variante de palete pentru ochi cu 9 nuanțe foarte pigmentate și creioane asortate.

Colecția este inspirată din țara minunilor, iar cele trei palete cu denumiri captivante contin cate 9 nuanțe în culori reprezentative numelor:

După cum am menționat deja la început, eu am primit paleta Queen Bee ( așa că toate pozele vor fi reprezentative acestei palete, însă vă voi lăsa mai jos informații și despre celelalte palete.

Queen Bee

Această paletă vine în tonuri și nuanțe de auriu și nude, perfecte pentru acelea dintre dumneavoastră care preferă machiajul natural al ochilor, și poartă atât în machiaj cât și în ținute subtonuri calde.

Nuanțele din paletă sunt perfecte pentru persoanele cu ochi căprui sau albaștri, însă pot fi integrate cu ușurință și în machiajul ochilor verzi sau căprui închis.

Creionul contur al acestei palete este Golden Crown.

Red Majesty

Cromatica acestei palete vă va oferi atitudine. Paleta este dedicată doamnelor și domnișoarelor care doresc să poarte culoare atât în machiajul ochilor cât și în machiajul buzelor.

Nuanțele de roșu vor pune cel mai bine în evidență ochii verzi și pe cei de culoarea alunei, însă nuanțele paletei sunt potrivite și pentru ochii căprui.

Creionul contur al acestei palete este Ice Ball.

Ice Fairy

Paletă potrivită pentru persoanele care iubesc calmul și serenitatea, adâncul mării și infinitul cerului. Iubitoarele nuanțelor reci pur și simplu vor adora această paletă. Contrastul cel mai puternic se obține când folosim aceste nuanțe în machiajul ochilor căprui.

Creionul contur al acestei palete este Princess Blue.

Părerea mea:

Experiența mea cu această paletă a fost una interesantă. Trebuie să recunosc că este prima dată când folosesc farduri de ochi de la Avon, și nu știam la ce să mă aștept. Recunosc că inițial am fost puțin dezamăgită de paletă și acest lucru se datorează faptului că fardurile nu sunt deloc cremoase, și ai impresia că nu se lipsesc deloc de peria de machiaj. Dar tocmai acest lucru, faptul că nu au o formulă cremoasă, le oferă acestor farduri rezistență întraga zi. Dar stați liniștite, fardurile au o formulă lejeră, care nu încarcă. Fardul nu s-a strâns deloc în pliul ochiului.  Intensitatea este una construibilă, deci cu cât veți aplica mai multe straturi. cu atât culoarea va deveni mai tare, mai dinamică.

 

Cei de la Avon desfășoară un program caritabil pentru femeile care se luptă cu cancerul de sân, dar și unul în lupta împotriva violenței domestice mai ales că de sărbători cazurile de violență în familie cresc. Dacă doriți să ajutați vă îndemn să comandați un produs sau să faceți o donație virtuală din contul de Reprezentant.

queen bee

queen bee makeup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.