Reguli pentru aplicarea pudrei

Femeia care se știe frumoasă se simte fericită și capătă încredere în ea. Această fericire are rezultate bune în viața de familie și cea profesională. Nimic nu are atâta importanță pentru o femeie ca felul

Femeia care se știe frumoasă se simte fericită și capătă încredere în ea. Această fericire are rezultate bune în viața de familie și cea profesională. Nimic nu are atâta importanță pentru o femeie ca felul în care arată. Frumoasă sau nu, orice femeie trebuie să arate bine, să fie interesantă în felul ei. Am pregătit o serie de articole, în care vă voi da câteva sfaturi despre cum trebuie să procedați pentru a vă farda cu gust, conform personalității dumneavoastră, ocaziei în care vă aflați și felului în care sunteți îmbrăcată. Primul articol îl găsiți aici. Nu rămâne decât să vă arăt cum trebuie sa procedați pentru a aplica corect pudra.

12 reguli pentru aplicarea pudrei:

 1. Aplicați pudra pe față cu mișcări scurte, circulare ca să se încorporeze în fondul de ten.
 2. Periați surplusul cu o perie destitată acestui scop.
 3. Când vă machiați, aplicați o pudră pulbere, dar în punguța de farduri din poșetă luați cu dumneavoastră o pudră compactă, cu care veți face mici corecturi în timpul orelor ce vor urma.
 4. Dacă aveți riduri adânci pe obraz, aplicați pudra umflând în prealabil obrajii.
 5. Nu aplicați pudra pe pielea transpirată; tamponați în primul rând fața cu un șerveșel de hârtie.
 6. Pentru cele care suferă de acnee există pudră specială, care conține sulf pulverizat.
 7. Pentru femeile în vârstă, pudra trebuie să fie foarte fină, de o culoare nu prea albă, adecvată pielii, ca să nu dea impresia de făină.
 8. Pudra trebuie să fie mai deschisă decât fondul de ten, ca să dea impresia de transparență.
 9. Pentru obținerea impresiei de ten bronzat, fondul trebuie să aibă culoarea ocru, iar pudra să fie spre roz, și nu spre galben.
 10. Cu foarte rari excepții, pentru frunte se va folosi o pudră mai deschisă, pentru a căpăta luminozitate.
 11. Pentru un machiaj mai simplu, jonglați cu două culori de pudră aplicate pe fondul de ten.
 12. Aruncați tamponul de vată după fiecare întrebuințare. Pufurile din fulgi sau alte materiale nu sunt igienice.

Acum că am descoperit care sunt cele 12 reguli  pentru aplicarea pudrei, nu ne rămâne decât să trecem mai departe, la următorul articol, unde vom prezenta descrierea produselor cosmetice pentru machiaj, ordinea și tehnica aplicării lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.