ultramatte

Rujurile UltraMatte

În sfârșit a venit primăvara! Este momentul să ieșim din carapace și să strălucim mai mult ca oricând. Să aducem culoare în viața noastră și să ne reinventăm, să devenim cea mai bună variantă a

În sfârșit a venit primăvara! Este momentul să ieșim din carapace și să strălucim mai mult ca oricând. Să aducem culoare în viața noastră și să ne reinventăm, să devenim cea mai bună variantă a noastră. Femeile pot face orice, atâta timp cât au încredere în ele! De multe ori, lucruri mărunte, care ne aduc strălucire, precum și câteva mici trucuri la care apelăm pentru a ne înfrumuseța, au un efect magic asupra psihicului nostru. Astfel, doar un ruj, cu o nuanță vibrantă care să complementeze stilul nostru, ne poate da siguranța de sine. Primăvara aceasta, Avon reinventează rujurile UltraMatte, care sunt acum mai fabuloase ca niciodată!

De curând am primit spre testare rujul UltraMatte de la Avon, disponibil acum în două variante: Ultra Matte și Ultra Creamy. Rujurile au acum cu o nouă formă pentru mai multă precizie!  Asta pentru că noua formă ascuțită la vârf este mai ușor de aplicat. În plus, rujurile sunt îmbogățite cu ulei de avocado pentru mai multă hidratare.

Descoperă două finisări uimitoare, disponibile în 48 de nuanțe fabuloase.

Ultra Matte

Nu știu voi, dar eu ador cireșii înfloriți. Ador primăvara pentru culoare, prospețime și delicatețe. Nuanța BLUSH  a rujului UltraMatte, amintește de gingășia florilor de cireș. Descoperă această nuanță într-un finisaj mat, care va aduce un strop de senzualitate și mister.

Acest ruj, în formulă mată nu usucă buzele, dar dacă ai buzele crăpate, acest lucru va ieși în evidență. Eu am buzele foarte uscate și crăpate, și de regulă aplic o mască pentru buze, intens hrănitoare, pentru ca aspectul buzelor să fie îmbunătațit. Desigur, dacă ai buze frumoase, acest ruj va arăta senzațional. Îl recomand tuturor femeilor care vor un look curat, îngrijit, enigmatic dar foarte voluptos.

Ultra Creamy

Rujurile UltraCreamy au o textură cremoasă, apetisantă, fiind ideale pentru acel moment al zilei în care îți dorești să strălucești și să te simți liberă. Nuanța Lava Love, are un finish cremos, extrem de luxurios și lubric. O culoare carnală, care oferă senzualitate oricărei femei care va purta acest ruj.

Ador textura cremoasă , precum și hidratarea pe care o oferă buzelor. Nuanțele au un efect dramatic odată aplicate, iar buzele capătă un aspect plin, desăvârșit.

Folosesc de foarte mulți ani rujurile de la Avon și mereu am fost încântată de ele. Ador faptul că Avon investește mereu în cercetare și se reinventează, reușind de fiecare dată să ne surprindă cu inovațiile.

Revenind la rujuri, nu am decât cuvinte de laudă. Raportul calitate-preț al acestui produs este fabulos. Rujul este întradevăr ușor de aplicat, dar cu toate acestea eu prefer să îl aplic cu pensula. Rujul are o formulă ușoară, care nu încarcă și nu se strânge inestetic.  Am fost foarte mulțumită de această nouă formulă și o recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.