eyebrows

Sprancenele

In fiecare an trendurile se schimba, dar exista cateva reguli generale pentru obtinerea unor sprancene frumoase. In primul rand, avem nevoie de niste sprancene armonioase pentru a obtine un machiaj perfect. In imaginea de mai

In fiecare an trendurile se schimba, dar exista cateva reguli generale pentru obtinerea unor sprancene frumoase. In primul rand, avem nevoie de niste sprancene armonioase pentru a obtine un machiaj perfect. In imaginea de mai jos, sunt prezentate cateva repere care te vor ajuta sa masori, atunci cand vrei sa incepi conturarea sprancenelor.

 

Incepe conturarea sprancenelor trasand o linie pe partea inferioara, apoi pe cea superioara. Dupa ce se obtine conturul dorit, se va pieptana in sus spranceana si poti incepe  sa umpli de la jumatate spre coltul extern. Cu ce a ramas pe pensula (fara sa mai adaugi produs) umple si partea din fata cu o acoperire mult mai lejera.  Piaptana in forma initiala. Ajuta-te de firele de par existente pentru a acoperi partea desenata de tine. Daca este cazul poti aplica un gel de fixare. Pentru un finish perfect se va aplica anticearcan de-a lungul sprancenelor, atat sus cat si jos.  Pentru a pastra un aspect natural spancenele nu trebuie sa fie identice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.