makeup

Tehnici de aplicare si pensule necesare!

Aplicarea bazei de pleoape -baza de pleaoape se aplica inainte de inceperea oricarui machiaj. De regula se foloseste o pensula plata din par sintetic pentru o acoperire cat mai buna. Pentru a obtine un efect

 • Aplicarea bazei de pleoape -baza de pleaoape se aplica inainte de inceperea oricarui machiaj. De regula se foloseste o pensula plata din par sintetic pentru o acoperire cat mai buna. Pentru a obtine un efect foarte natural se poate folosi o pensula din par natural mai bogata.
 • Aplicarea fardului pe pleoapa mobila – foloseste o pensula plata din par natural ca sa obti un efect natural. Pentru a obtine un efect mai intens sau daca aplicam un pigment, se va folosi o pensula plata din par sintetic, umezita in prealabil daca este cazul. Pentru a obtine o culoare saturata vom aplica fardul prin miscari de tapotare.
 • Aplicarea fardului in pliul pleoapei -foloseste o pensula de blending din par natural, care sa aiba o forma usor ascutita spre varf pentru precizie.
 • Blendingul

  – Se recomanda o pensula bogata din par natural. Miscarile sunt de la stanga la dreapta si invers.

 • Aplicarea fardului pe arcada

  – se foloseste o pensula plata, de dimensiuni mici. Pentru un aspect natural se va folosi o pensula din par natural, iar pentru un efect mai intens, o pensula din par sintetic.

 • Aplicarea fardului inchis la culoare

  – se va aplica  mai intai un creion khol, care va fi blenduit exact pe forma dorita, fiind un suport bun atunci cand avem nevoie de intensitate si acoperire maxima. Peste se va aplica fardul dorit, cu ajutorul unei pensule plate si se blenduiesc extremitatile.

 • Aplicarea creionului

  – dupa aplicarea creionului se va folosi o pensula din par natural de tip creion (micuta si ascutita spre varf) cu ajutorul careia se va estompa si uniformiza. Se va aplica peste, un fard de aceeasi culoare pentru fixare. Pentru efectul de degrade aplicam pe pensula un fard cu 1-2 tonuri mai deschis si estompam marginile.

 • Aplicarea tusului – Poti alege fie o pensula taiata in unghi fie una cu varful subtire. Alege varianta potrivita pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.