subtonuri

Tonuri si subtonuri

Alegerea fondului de ten este influentata intr-o mare masura de  subtonul pielii. Pentru a identifica subtonul pielii arunca o privire asupra venelor de la nivelul incheieturilor mainilor. Daca observi o tenta albastruie sau movulie, pielea

Alegerea fondului de ten este influentata intr-o mare masura de  subtonul pielii.

Pentru a identifica subtonul pielii arunca o privire asupra venelor de la nivelul incheieturilor mainilor. Daca observi o tenta albastruie sau movulie, pielea are subtonuri reci.  Daca culoarea venelor bate inspre verzui sau olive, pielea are subtonuri calde. Daca sunt prezente si vene albastrui, si vene verzui, avem de-a face cu o piele cu subton neutru.

 

Fiecare dintre acestea pot fi mai deschise sau mai inchise. Inainte de a alege fondul de ten testeaza-l la incheietura mainii pentru a stabili subtonul, si pe portiunea dintre gat si fata.  Anticearcanul trebuie sa aiba aceeasi tonalitate dar pentru un plus de luminozitate in zona ochilor se poate alege cu o jumatate de nuanta mai deschis decat fata. Pudra are rol de a fixa, deci nu trebuie sa schimbe culoarea tenului.

 

Pentru tenurile care necesita uniformizarea culorii se va folosi un primer corespunzator. Astfel:

  • pentru tenul palid, tern se va folosi un primer roz-piersica, care va reda vitalitatea;
  • pentru tenul cuperozic se va folosi un primer galben-verzui ce va neutraliza roseata;
  • pentru tenul cu pete maro/solare este indicat un primer lila. Acesta are rolul de a neutraliza maroul si va reda luminozitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.