top produse din 2019

Top 5 produse pe care le-am testat în 2019

În articolul de azi voi face o retrospectivă cu cele mai bune produse pe care le-am testat anul trecut. Deși am îndrăgit toate produsele, câteva m-au impresionat cu adevărat, drept urmare le folosesc în continuare,

În articolul de azi voi face o retrospectivă cu cele mai bune produse pe care le-am testat anul trecut. Deși am îndrăgit toate produsele, câteva m-au impresionat cu adevărat, drept urmare le folosesc în continuare, și nu cred să le mai scot din rutina mea. Deși mi-a fost greu să mă decid, am reușit să fac un top 5 cu produsele care mi-au placut cel mai mult.

5. Ruj Farmasi Zen

Mi-au plăcut mult nuanțele acestui ruj, suave și delicate, dar mai ales am adorat textura ușoară și cremoasă, care nu se strânge. Prețul era mai mult decât accesibil. Rujul este disponibil în 12 nuanțe, toate extrem de seducătoare.

ruj farmasi

4. Ruj Milani

M-a atras extrem de mult mirosul plăcut de cacao, însă și textura rujului este foarte delicată. Nude-ul perfect pentru un machiaj impecabil l-am regăsit în acest produs. Rujul este îmbogățit cu vitamina E și ulei de avvocado,  ingrediente care vor catifela buzele, hidratându-le intens. Lasă-te sedusă de un joc al texturii fine și al mirosului tentant de cacao.

ruj milani

3. Fond de ten cu acid hialuronic și vitamina E, SPF10 de la Gerovital

Gerovital nu are nevoie de laudă, toate cunoaștem calitatea acestui brand. Am adorat acest fond de ten pentru luminozitatea pe care o oferă și finisajul natural. Are o textură fluidă, ușoară, ce nu încarcă tenul. Îl găsești în 3 variante de culoare: ivorynude și natural beige.

2. Melkior Waterproof mascara

Sunt mare fan mascara waterproof! Un rimel rezistent la apă îl poți folosi indiferent de anotimp sau locație, chiar și dacă te duci la piscină. De-a lungul anilor am testat mai multe produse de acest gen, însă nu toate au trecut testul meu: fie curg în apă sub forma unor mici biluțe negre, fie se demachiază destul de greu, riscând să pierzi câteva gene. Dar acest mascara este cu adevărat magic. Periuța separă foarte bine genele, și oferă o acoperire maximă pe toată lungimea lor. Iubesc produsele Melkior și le recomand tuturor iubitoarelor de makeup!

melkior waterproof mascara

1. Crema pentru îngrijirea picioarelor de la Apidava

Tam tam tam… Am ajuns și la produsul care m-a impresionat cel mai mult: crema pentru îngrijirea picioarelor de la Apidava. Despre Apidava v-am vorbit de foarte multe ori, și mereu numai de bine, dar DA, chiar au produse de calitate, la prețuri foarte accesibile.  Crema are o formulă fără parabeni care hidratează intens pielea uscată și o hrănește pielea în profunzime. În plus conține propolis, care are un efect antibacterian – făcând acest produs esențial în îngrijirea corectă a picioarelor.  Dar ce mi-a plăcut cel mai mult la acest produs este felul în care te relaxează și îți face picioarele să se simtă ușoare, de parcă plutesc. Este o senzație extrem de plăcută, care îți va aduce imediat starea de bine.

ingrijirea picioarelor

Care au fost produsele tale preferate din 2019? Chiar sunt curioasă să citesc părerile voastre în comentarii! Până data viitoare vă pup dragelor și vă doresc zile frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.