highlighters

Top iluminatoare

Partea mea preferata din machiaj este cea in care aplic iluminatorul. Parca soarele se revarsa pe chipul meu si tenul capata un aspect luminos si stralucitor. Iata care sunt iluminatoarele mele preferate: 1. Anastasia Beverly Hills

Partea mea preferata din machiaj este cea in care aplic iluminatorul. Parca soarele se revarsa pe chipul meu si tenul capata un aspect luminos si stralucitor. Iata care sunt iluminatoarele mele preferate:

1. Anastasia Beverly Hills – Sugar Glow Kit

Paleta contine 4 nuante metalice care ofera luminozitate intensa. Le poti aplica separat, sau construi straturi diferite pentru a obtine efectul dorit. Il poti aplica uscat sau umed. Exista si in varianta Sun Dipped Glow Kit, pentru persoanele cu ten mai inchis.

Sfat secret:

Amesteca-l cu ulei hidratant si aplica pe corp pentru un efect de stralucire radianta.

2. BECCA  Glow On The Go Kit

Aceast kit contine doua din cele mai renumite produse de la BECCA: Shimmering Skin Perfector Spotlight Wand si Shimmering Skin Perfector Pressed deluxe mini. Cele doua texturi se completeaza perfect si ofera o stralucire naturala in timp ce iti scoate subtil in evidenta zonele in care ai aplicat produsul.

3. Make Up For Ever Star Lit Liquid

Acest lichid creeaza o stralucire perlata cu efect de lunga durata. Star Lit Liquid are o formula ușoară, perla, pentru evidențierea luminoasă a ochilor și obrajilor. Acest lichid pe bază de apă se poate aplica in mai multe straturi și nu se va simți greu sau lipicios pe piele.

4. Son & Park Highlighter Cube

Creatorii acestui brand sunt doi makeup artisti din Coreea, cunoscuti pentru popularizarea machiajului no-makeup makeup din Corea. Produsele cosmetice sunt de inalta calitate si intaresc simplitatea. Acest iluminator cu textura cremoasa creeaza un ten radiant si luminos. Aplica pe punctele inalte ale fetei, inclusiv pe pometi, nas si frunte si intinde cu degetele pentru a crea dimensiuni si stralucire. Acest produs va scoate in evidenta vibratia naturala a pielii.

5. Iconic London Illuminator

Adaugati in crema, baza de machiaj sau in fondul de ten,  sau pur si simplu il poti folosi singur, pentru o stralucire super evidentiata. Acest iluminator este disponibil in patru nuante. Foloseste-ti degetele pentru a intinde produsul si a obtine un efect lucios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.