herbal essences

Herbal essences – Redescoperă natura în părul tău

În ultima vreme am observat un trend ascendent a produselor cosmetice sustenabile, fapt ce îmi aduce o satisfacție nemaipomenită.  Cei de la Herbal Essences, un brand internațional de top cu 90% ingrediente naturale și extrase

În ultima vreme am observat un trend ascendent a produselor cosmetice sustenabile, fapt ce îmi aduce o satisfacție nemaipomenită.  Cei de la Herbal Essences, un brand internațional de top cu 90% ingrediente naturale și extrase din plante adevărate, certificate de Grădinile Botanice Regale din Kew, mi-au trimis spre testare produsele lor. Am fost extrem de încântată de acest parteneriat, și abia aștept să vă împărtășesc experiența mea cu aceste produse.

Herbal Essences își propune să aducă grădina în dușul nostru, făcând din fiecare duș un adevarat ritual de îngrijire. Acest lucru începe cu siguranța de la calitatea ingredientelor. Aflați mai multe și pe https://herbalessences.co.uk/en-gb/safety-comes-first/

Formule cu standarde premium de calitate

Formulele Herbal Essences au standarde inalte de calitate, sunt studiate atent de peste 500 de cercetatori care se asigură că produsele îndeplinesc toate cerințele de siguranță din întreaga lume.

Produsele Herbal Essences sunt bogate in ingrediente care ajută la combaterea părului deteriorat și au mirosuri uimitoare. Mai mult, formulele sunt fără parabeni, fără coloranți, fără uleiuri minerale, fără silicon sau fără sulfat.

Produsele sunt certificate de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), ceea ce înseamnă că folosesc teste alternative, non-animale.

Herbal Essences și Royal Botanic Gardens, Kew lucrează împreună pentru a ne oferi produse botanice pentru păr, care sunt făcute cu plante reale în fiecare sticlă. Royal Botanic Gardens, Kew este o instituție botanică de top la nivel mondial, cu mai mult de 260 de ani de experiență în știința plantelor. Astfel, ingredientele Herbal Essences sunt identificate ca adevărate extracte botanice, ceea ce înseamnă că atunci când o plantă apare pe etichetă, înseamnă că produsul chiar o conține.

herbal essences

Părerea mea despre produsele Herbal Essences

Eu am testat gama PURE ALOE + AVOCADO OIL cu o formulă calmantă, care hrănește părul și are grijă de pielea capului. Gama este intens hidratantă, potrivită părului uscat și scalpului deshidratat. Formula acestei game acționează ca un balsam excelent, lăsând părul neted și strălucitor. Încă de la prima utilizare părul meu a fost hrănit și hidratat, și s-a simțit mai suplu. Contrar așteptărilor mele, părul nu s-a îngrășat din contră, acesta a rămas proaspăt și curat pentru un timp mai îndelungat.

Formula este îmbogățită cu aloe vera și ulei de avocado și nu conține parabeni, coloranți sau parafină.

De asemenea, șampoanele au un pH echilibrat și sunt sigure pentru părul vopsit.

Această gamă este o adevărată experiență parfumată, o explozie de prospețime care combină apă florală, citrice și puritate botanică verde, note îndulcite de un fundal cremos de chihlimbar, lemn de cedru și tonka.

De ce aloe vera și ulei de avocado?

Aloe vera

Aloe vera este o plantă utilizată de oameni încă din cele mai vechi timpuri, fiind adesea denumită „planta miraculoasă” datorită multiplelor sale proprietăți curative. Gelul din frunzele sale conține antioxidanți, vitamine și minerale, făcându-l o alegere naturală pentru produsele de înfrumusețare.

Aloe vera este folosită în produsele de înfrumusețare de mai bine de cinci mii de ani. Egiptenii au fost printre primii care au folosit-o, denumind-o „planta nemuririi”, deoarece poate trăi și înflori fără sol. Se crede chiar că regina Cleopatra a folosit aloe vera în rutina ei zilnică de frumusețe.

Uleiul de avocado

Deși uleiul de avocado este un ingredient relativ nou, revoluționează deja industria îngrijirii personale. Primele experimente de producere a uleiului de avocado au început în prima jumătate a secolului XX.

Mulți oameni apreciază proprietățile sale nutritive, hidratante și regenerative, motiv pentru care uleiul de avocado este utilizat din ce în ce mai mult în cosmetice și produse de îngrijire a părului. Utilizarea uleiului de avocado poate face minuni ca parte a rutinei de îngrijire a părului. Uleiul de avocado hrănește, restabilește și să hidratează părul, adăugând catifelare și strălucire sănătoasă.

Cum folosim?

Udați părul și efectuați prima șamponare, pentru a îndepărta toate impuritățile și/sau urmele de produse de styling. Clătiți, iar apoi treceți la a doua șamponare, în care lăsați șamponul să acționeze. În acest timp puteți masa scalpul după preferință. Clătiți părul. Aplicați balsam sau mască cu generozitate pe părul ud, în funcție de efectul pe care doriți să îl obțineți. Dacă părul dumneavoastră urmează a fi coafat, atunci alegeți să folosiți balsam, iar dacă părul dumneavoastră are nevoie de mai multă hidratare optați pentru mască.  De asemenea, dacă aveți firul subțire puteți folosi balsam, pentru a nu îngrășa părul. Lăsați balsamul sau masca să acționeze. Pentru a-și face efectul eu vă sfătuiesc să lăsați ca masca să acționeze 20 de minute. Uleiul pentru păr și scalp cu aloe și ulei de avocado poate fi folosit pe părul umed sau uscat și pe scalp. Aplicați pe părul electrizat pentru a-l netezi. Masați scalpul pentru a-l hidrata.

Herbal Essences  și sustenabilitatea

La începutul articolului am menționat faptul că Herbal Essences este un brand care investește în sustenabilitate, astfel:

  1. Folosirea plasticului reciclat – 25% din materialele din care sunt facute ambalajele provin din materiale reciclate. Prin lansarea acestei inițiative Herbal Essences își propune să economisească aproape 27 de tone de plastic! Nu este pur și simplu minunat?!
  2. Reducere deșeurilor de fabricație – În întreaga lume, site-urile de fabricare a esențelor de plante herbal Essence au deșeuri zero.
  3. Energie regenerabila – Centrul european de producție situat în Blois, Franța, utilizeaza 100% energie regenerabilă.
  4. Reducerea apei – Între 2010 și 2016, au redus consumul total absolut de apă cu peste 20% – și acesta este doar începutul.

Pentru acelea dintre dumneavoastră care doresc o frumusețe unică și autentică, care poate veni doar în strânsă legătură cu natura, Herbal Essences este brandul potrivit.  Alegeți gama care vi se potrivește în funcție de tipul de păr sau nevoile acestuia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.