rowenta

Respectă-ți părul cu Rowenta

Bună fetelor! Să ne păstrăm părul frumos este o muncă titanică. Șampoane delicate care să mențină un pH optim al scalpului, măști, uleiuri și diverse tratamente. Sunt genul de femeie care nu poate trăi fără

Bună fetelor! Să ne păstrăm părul frumos este o muncă titanică. Șampoane delicate care să mențină un pH optim al scalpului, măști, uleiuri și diverse tratamente.

Sunt genul de femeie care nu poate trăi fără uscătorul de păr. Da, știu, îmi veți spune că uscătorul de păr usucă părul. Dar am vești minunate! Tocmai ce am primit de la Rowenta și BUZZStore noul uscător de păr Rowenta PREMIUM CARE PRO CV7461F0 și abia aștept să vă povestesc despre experiența mea.

Vremurile s-au schimbat și tehnologia a avansat. Acum poți să folosești uscătorul de păr fără să îți fie teamă că părul tău va deveni uscat și fragil.

Premium Care Pro de la Rowenta oferă performanțe rapide de uscare și asigură protecție sportiă părului. Cu ajutorul funcției Respect, care ajustează automat temperatura și treapta de viteză, părul tău va rămâne neted, cu un nivelul natural de hidratare*. Generatorul de ioni și învelișul exclusiv Cashmere Keratin oferă un păr fin și ușor de stilizat.

*Testare efectuată pe același produs în studiul independent de laborator față de uscarea normală la setarea maximă, Franța, Iunie 2010.

Uscare perfectă fără efort

Să îmi usuc părul nu a fost niciodată mai ușor și mai eficient. În articolul de azi voi pune accent pe funcția Respect. O funcție extrem de rapidă, dar foarte gentilă cu părul. Temperatura de 65ºC este moderată pentru a proteja părul, iar viteza aerului de 15 m/s este ridicată pentru a asigura o uscare eficace. Tare, nu? După cum spuneam și mai sus funcția Respect oferă control asupra temperaturii și a treptei de viteză pentru proteja părul păstrându-i umiditatea naturală, făcându-l neted și plin de volum. Pe perioada de testare am încercat și celelalte trepte de viteză și temperaturi, dar funcția Respect mi-a rămas tatuată în suflet. Părul meu își păstrează nivelul de hidratare optim, și este mult mai fin, căzând peste umeri greu ca o cortină.

Datorită invelișului exclusiv Cashmere Keratin și generatorului de ioni părul este neted și plin de strălucire. Uscătorul de păr emite automat ioni negativi care reduc electricitatea statică. Părul devine astfel strălucitor și ușor de pieptănat. Acest efect este suplimentat de căldura plăcută radiată de învelișul ceramic Cashmere Keratin. Interesantă și extrem de utilă este și funcția de aer rece, care oferă o finisare perfectă și de durată. Această funcție de aer rece te ajută să păstrezi coafura pentru o perioadă îndelungată.

Uscătorul de păr ROWENTA Premium Care CV7461F0 în imagini

Protejaza părul:

Funcția Respect: ajustează automat temperatura și trepta de viteză, păstrând nivelul de umiditate natural al părului, făcându-l neted și plin de volum.

Setări adaptabile:

Uscătorul de păr are 6 setări: 3 trepte de termperatură și 2 trepte de viteză pentru sesiuni de uscare și stilizare potrivite pentru orice tip de păr.

Volum și bucle definite

Difuzorul activ oferă volum natural părului creț, pentru o stilizare mai bună a părului

Ultra precizie:

Uscătorul de păr Rowenta este prevăzut cu un concentrator subțire ce oferă un nivel remarcabil de precizie până la ultimul detaliu, pentru ca tu să ai coafuri pline de farmec.

Depozitare ușoară:

Uscătorul de păr este prevăzut cu inel de agățare pentru o depozitare ușoară, fără efort.

Rezultate de lungă durată:

Treapta de aer rece te ajută să fixezi coafura la finalul sedinței de uscare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.