attraction game

Attraction Game

Cei de la Avon, alături de BuzzStore mi-au oferit spre testare noul parfum din gama Attraction: Attraction Game. Așadar, acest articol va fi o recenzie a noului parfumului pentru femei, dar vă voi prezenta pe

Cei de la Avon, alături de BuzzStore mi-au oferit spre testare noul parfum din gama Attraction: Attraction Game. Așadar, acest articol va fi o recenzie a noului parfumului pentru femei, dar vă voi prezenta pe scurt și conceptul celui bărbătesc.

Parfumurile din gama Attraction sunt create special pentru a vă oferi un sentiment de atracție, dorință și putere. Fiecare parfum al gamei se adresează unui anumit tip de atracție: de la atracția estetică, fizică, emoțională sau senzuală, iar acum, la atracția mentală.

Parfumurile Attraction sunt infuzate cu ingrediente atrăgătoare, care împreună, oferă un efect puternic de senzualitate.

Attraction GAME

Attraction Game este noul parfum din colecție și se adresează persoanelor dispuse să experimenteze și să se facă remarcate.  Gama atraction vine atât în varianta pentru femei, cât și în varianta pentru bărbați și interesant este faptul că sticlele din această gamă sunt concepute special astfel încât să creeze o formă sculpturală atunci când parfumul pentru bărbați este unit cu cel pentru femei.  Ambele parfumuri conțin un acord hipnotic care stimulează mintea, precum și sentimentul de plăcere, rezultatul final fiind unul afrodisiac.

Notele Attraction Game pentru el

În deschidere parfumul are o notă de piper și cardamon. Cardamonul este cel mai scump condiment, având o notă picantă și puternică. Nota de mijloc este reprezentată de ciocolată, iar datorită tehnologiei, aceasta este extrem de realistă și are calitatea de a „tempera” tăria condimentată din deschidere. La baza parfumului veți întâlni nota de lemn și nota de lapte cremos, o notă gurmandă atipică, menită să completeze ciocolata din compoziție.

Notele Attraction Game pentru ea

În deschidere vă vor încânta notele proaspete fructate: un mix de pere, fructe roșii și afine , care păstrează parfumul într-o zonă fresh. Notele de mijloc sunt reprezentate de ciocolata neagră, un element cunoscut pentru calitățile sale afrodisiace. Baza este formată dintr-un mix de ambră caldă și mistică care se împletește armonios cu notele lemnoase.

Acordul hipnotic din Attraction The Game pentru el este conceput special încât să aibă o completare olfactivă cu cel de damă. Elementul comun dintre cele două parfumuri este ciocolata. Acordul hipnotic are o formulă secretă și calități dovedite științific asupra creierului – stimulează sentimentul de plăcere.

Părerea mea:

Parfumul Attraction Game este dezvoltat cu tehnologie neuroștiințifică. Aroma este creată cu Firmenich, alimentat de o tehnologie din design-ul pentru parfumuri testată pentru activitatea creierului folosind o metodologie RMN funcțional (fMRI). Acordul hipnotizant din Attraction Game este creat pentru a stimula neuronii senzitivi și a intensifica experiența atracției. Parfumul are un contrast fructat proaspăt, cu o aromă picantă și extrem de captivantă care se transpune în ciocolată neagră ademenitoare, și un acord hipnotizant de arome, cu o urmă persistentă de ambră și acorduri lemnoase.

Ambalajul: Ambalajul este unul cel puțin interesant: desenele grafice de pe sticlă reprezintă undele neuronale atunci când creierul recunoaște stimuli care îi plac. Practic și ușor de folosit, ambalajul seduce prin forma aparte a sticluței. Sticla de parfum pentru femei se îmbină perfect cu cea pentru bărbați, formând un design unitar. Capacul oferă parfumului un aspect extrem de luxos și de sofisticat.

Persistență: Notele fresh de deschidere vor dispărea destul de repede, făcând rapid loc notelor seducătoare de ciocolată, armonios împletite cu ambră și note lemnoase, care vă vor oferi un aer misterios pe durata întregii zile. Așadar, vă puteți bucura întreaga zi de senzualitatea unui parfum deosebit. Totuși, dacă doriți să intensificați mirosul parfumului, puteți folosi produsele din aceeași gama: loțiunea de corp ( pe care o veți aplica pe pielea curată), precum și mini-apa de parfum, pe care o puteți lua cu dumneavoastră în geantă oriunde v-ați afla și a vă putea împrospăta ori de câte ori simțiți nevoia.

Pentru mine, o pasionată a ciocolatei, acest parfum a fost o descoperire fascinantă. Nu doar că a intrat în topul parfumurilor preferate, dar a primit și un loc în inima mea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StylishCocktails (@stylish.cocktails)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.