her story

Her story – love inspires

Poate cel mai important lucru în viață este să ne iubim pe noi înșine, să ne acordăm mai multă atenție, înțelegere și timp. Să investim în noi, în dezvoltarea noastră personală și profesională. Învață să

Poate cel mai important lucru în viață este să ne iubim pe noi înșine, să ne acordăm mai multă atenție, înțelegere și timp. Să investim în noi, în dezvoltarea noastră personală și profesională. Învață să te iubești și oferă-ți libertatea de care ai nevoie. Dacă te pui pe primul loc nu înseamnă că ești o persoană egoistă, din contră, iubirea de sine este o forță care poate schimba povești.

Her story – love inspires ( Povestea ei – dragostea inspiră) – este noul parfum de la Avon, creeat special pentru femeia care inspiră prin dragostea de sine. Plină de inspirație, echilibrată, zâmbitoare, această apă de parfum are o aromă feminină și unică care are la bază note de iasomie, iris și praline, care îți insuflă senzualitate, putere și încredere în fiecare zi.

Acest parfum face parte din categoria lemnos-chypre-florală având ca:

  • note de vârf : mandarină, caisă, iasomie;
  • note de mijloc : portocală, gardenie, rădăcină de iris;
  • note de bază : vetiver, note lemnoase, praline.

Am primit de curând spre testare acest parfum, și pot să mărturisesc că întradevăr are o aromă unică, inspirațională. Acest parfum crește cu siguranță încrederea în sine, păstrând în același timp gingășia femeii delicate.Pentru mine acest parfum a fost o descoperire plăcută, pe care o recomand tuturor femeilor în cautarea unui parfum sofisticat, dar ușor de purtat zi de zi.

Simte-te liberă  fii tu cu ajutorul parfumului HERSTORY Love Inspires. Alege  inspiri și alte femei cu povestea ta!  Alăturăte manifestului global Watch me now!

Scrie-ți propria poveste și îndrăznește în fiecare zi să obții tot ce îți dorești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.