far away splendoria

Splendoria

Lasați-vă inspirată de povestea celor 1001 de nopți și evadați în misterul hipnotic al Orientului Mijlociu cu noul parfum din gama Far Away – Splendoria. Cea mai nouă lansare de la Avon vine cu o

Lasați-vă inspirată de povestea celor 1001 de nopți și evadați în misterul hipnotic al Orientului Mijlociu cu noul parfum din gama Far Away – Splendoria.

Cea mai nouă lansare de la Avon vine cu o selecție de note greu de egalat, ce are ca inspirație cultura olfactivă orientală. Far Away Splendoria este o apă de parfum senzuală, bazată pe note dense și aromate de portocală, un buchet floral oriental de vanilie, iar subiectul principal al parfumului este reprezentat de nota de Oud alb.

Ce este Oud-ul?

Oud-ul este nativ din Sud-Estul Asiei și este extras din lemnul de agar. Acesta se formează după ce arborele din care provine este infectat cu o ciupercă (Phialophora parasitica), iar acesta începe să producă un ulei închis la culoare, foarte aromat și parfumat care ulterior se transformă într-o rășină prețioasă. Părțile contaminate ale copacului sunt tăiate și se lasă la uscat pentru câteva zile. Doar 2% dintre arbori produc această rășină.  Oud-ul denumit și aur lichid, este considerat un ingredient al perfumeriei de lux, fiind unul dintre cele mai scumpe ingrediente folosite în industrie. Oud-ul (în arabă „oudh”) este foarte apreciat de producătorii de parfumuri datorită aromei sale dulci, lemnoase, parfumate și complexe.

 

Far away splendoria

Cui se adresează Far Away Splendoria?

 

Far Away Splendoria, un buchet opulent de note înconjurate de mirosul Oud-ului, se adresează unei femei îndrăznețe, elegantă și îndeajuns de curajoasă să poarte parfumuri,… cu adevărat unice.

Erik Constantin, expert în parfumuri.

parfum

Acest parfum se va potrivi deci, femeilor curajoase, mereu în căutare de noi experiențe și atrase de aromele luxoase, orientale.

Veți deveni irezistibilă de fiecare dată când veți purta acest parfum, datorită efectelor afrodisiace ale oud-ului.  Aroma intrigantă, sofisticată și extrem de luxoasă, vă va transpune în femeia senzuală și misterioasă din mijlocul poveștilor seducătoare ale orientului, tăinuită de văluri de mătase  și nisipuri calde, nopți feerice ce par nesfârșite, pline de mister, cu mișcări grațioase, prinse într-un dans seducător, acolo unde măiestria femeii se contopește în armonie deplină cu parfumul senzual al orientului.

  • Note de vârf: Ulei de portocală dulce, prune negre, curmale.
  • Note de mijloc: acord de Oud alb, buchet floral de gardenii din Orientul Mijlociu, ulei de Davana LMR.
  • Note de bază: vanilie, chihlimbar auriu, boabe de tonka LMR.

Nelly Hachem-Ruiz, Nicolas Beaulieu and Julien Rasquinet (trei parfumieri celebri), s-au lăsat inspirați de senzualitatea fascinantă a tărâmurilor aurii, de mireasma captivantă a florilor arabe, și au lucrat împreună la realizarea unui parfum extrem de seducător, o splendoare a lumii captivante a parfumurilor. Far Away Splendoria este o bijuterie a parfumurilor arăbești, la un preț accesibil tuturor femeilor care caută în parfumul lor mister și senzualitate, dorință și seducție.

Un parfum sofisticat și luxuriant, Far Away Splendoria devine evadarea fascinantă în splendoarea peisajelor din Orientul Mijlociu. Experimentați splendoarea la un alt nivel cu Far Away Splendoria, disponibil pe www.avon.ro

parfum oriental

@stylishcocktails 9/10 femei au ales AVON Far Away Splendoria in locul unui parfum de lux in valoare de peste 1200 lei** intr-un studiu pe nevazute, realizat cu sute de iubitoare de parfumuri. #buzzavon #buzzfarawaysplendoria #farawaysplendoria #halloweencostume #halloween2022 #fallparfume #autumnparfume #bellydance #arabian #parfume #dance ♬ Prince of Persia (Main Theme) – Movie Sounds Unlimited

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.