ever-pretty

Black Friday în stilul Ever-Pretty

Brrr! Deși frigul de afară se întețește, noiembrie aduce nu doar zile reci și mohorâte, dar vine și cu Vinerea Neagră (Black Friday), ca să ne încălzească puțin sufletele supărate. vine cu oferte de nerefuzat

Brrr! Deși frigul de afară se întețește, noiembrie aduce nu doar zile reci și mohorâte, dar vine și cu Vinerea Neagră (Black Friday), ca să ne încălzească puțin sufletele supărate. vine cu oferte de nerefuzat și la Ever-pretty!

Intră repede pe site și cumpără-ți la cel mai bun preț, rochia la care ai visat mereu! Pe site vei găsi o grămadă de modele la preț redus, iar dacă cumperi acum, vei primi un cod de reducere de 10$, valabil în luna decembrie, pentru comenzi mai mari de 50$. Profită de reducerile de până la 60% și pregătește-ți ținuta pentru sărbătorile de iarnă.  Intră aici, folosește codul stylish și vei primi o reducere de 20% ! Super simplu și convenabil!

Rochia casual, din dantelă albă, o găsești pe site la new arrivals,  alături de alte modele super drăguțe și potrivite pentru petrecerea de Crăciun, sau de anul nou.  Rochia până la genunchi, în formă de A,  are mâneci 3/4, ceea ce oferă un aer jovial, însă extrem de feminin.  Dantela oferă mister și eleganță, opulență si subtilitate în același timp. Dantela este un material preferat de majoritatea marilor designeri,  care au umplut podiumurile de modă, scriind istorie și marcând astfel feminitatea. Dantela este reprezentativă stilului baroc, rococo și perioadelor elisabetine și victoriene, și era purtată de regi și regine tocmai datorită măiestriei artei pe care o reprezintă. Pentru că dantela este o redare a perfecțiunii și a fineței, ce reprezintă sensibilitatea, delicatețea dar mai ales eleganța desăvârșită, trebuie mereu purtată cu mândrie și feminitate, indiferent de vârstă sau ocazie.

ever

 

Rochia pe un umăr este foarte elegantă și rafinată. Rochia este potrivită oricărei siluete, datorită liniei A în care este croită, iar centura decorativă subțiază talia. Sclipiciul discret oferă o eleganță desăvârșită, aducând strălucire. Această rochie este perfectă pentru petrecerile formale de seară, nunți sau baluri de absolvire.

Rochia cu decolteu în formă de inimă este perfectă pentru rochiile de domnișoară de onoare. Rochia are bretele subțiri care sunt ajustabile. Paietele de pe corset oferă strălucirea discretă de care ai nevoie, în timp ce poalele din tul completează armonios rochia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.