Botine damă pentru 2020

Iubesc botinele pentru că sunt frumoase și potrivite pentru orice ocazie, dar mai ales pentru că sunt extrem de comode. Am făcut o selecție cu cele mai drăguțe și interesante botine pe care le-am găsit

Iubesc botinele pentru că sunt frumoase și potrivite pentru orice ocazie, dar mai ales pentru că sunt extrem de comode. Am făcut o selecție cu cele mai drăguțe și interesante botine pe care le-am găsit prin magazinele online, la prețuri accesibile. Am ales modele versatile, pe care le poți purta la diverse ocazii, și aborda stiluri diferite. Cu acceași pereche de botine poți obține un look feminin sau sexy, casual sau elegant.

Negrul nu se demodează niciodată și îl poți integra cu succes în orice ținută. Modelul clasic al botinelor Bach, vor completa perfect ținutele casual iarna aceasta!

Chiar dacă este frig afară și cerul este gri și mohorât asta nu înseamnă că nu putem adăuga puțină culoare în ținuta noastră. Iubesc botinele Zimbi galbene, pentru aerul vesel și proaspăt pe care îl emană. Materialul textil și tocul de 12 cm se potrivesc cu această iarnă rece dar uscată, lipsită de ninsori sau ploi.

Anul acesta se poartă botinele albe! Cu siguranță vedeta sezonului este albul, cel puțin în ceea ce privește încălțămintea. Botinele Analisa sunt extrem de sexy și feminine. Versatile, le poți purta în combinații diverse, atât cu fuste sau rochițe, dar și cu pantalon sau jeans.

botine albe

O pereche de botine elegante sunt perfecte pentru o seară în oraș. Botinele Nalomi le poți purta cu o rochie elegantă, pentru un look feminin, sau cu blugi pentru o imagine sexy, de pisică.

botine dama

Botinele Anaisia sunt extrem de versatile și potrivite pentru aproape orice stil vestimentar ai aborda. Stilul elegant-casual al acestor botine le face potrivite pentru petreceri sau diverse activități.

botine negre

Extrem de sexy botinele Farinda sunt perfecte pentru ieșirile tale în oraș, petreceri și club. Atrage privirile la orice eveniment cu o pereche elegantă de botine cu snake print și cu un toc de 9,5 cm.

botine snake print

 

13 thoughts on “Botine damă pentru 2020

  1. Botinele sunt punctul meu slab. Dacă as putea mi-aș cumpără zeci de perechi.
    Le prefer pe cele mai comode, fără toc sau cu toc pana în 7 cm și pătrat. Insă și modele prezentate de tine sunt drăguțe.

  2. Și mie îmi plac botinele deși nu mai rezist pe tocuri 🙁
    Dar chiar și așa, am câteva perechi comode și câteva cu toc.
    Sunt tare drăguțe alegerile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.