bucharest fashion week

Bucharest Fashion Week 2019 – winter edition

Hei fashionistelor! Suntem în săptămâna modei, și sunt extrem de fericită că am primit și eu invitație la Bucharest Fashion Week- winter edition. Cel mai mare festival de modă din România,  a ajuns la cea

Hei fashionistelor! Suntem în săptămâna modei, și sunt extrem de fericită că am primit și eu invitație la Bucharest Fashion Week- winter edition.

Cel mai mare festival de modă din România,  a ajuns la cea de-a 32a ediție, și continuă să aducă în prim plan cei mai talentați și râvniți designeri din România și nu numai.
În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări a peste 30 de designeri români și internaționali, Gala Fotbalului Românesc, Miss România, Top Model România și Romanian Fashion Awards!

 

Soirée – Exclusive Venue, găzduiește festivalul din 29 noiembrie până pe 3 decembrie, 5 zile pline de frumuseșe, strălucire și trenduri noi.

Pentru mine a fost prima dată când am participat la un astfel de eveniment, și recunosc că a depășit cu mult așteptările mele. Atmosfera a fost deosebită, decorul impresionant, iar creațiile vestimentare au excelat prin creativitate, materiale valoroase și linii deosebite.

Pe scenă au strălucit creații de la case de modă deja celebre, sau de la designeri la început de drum:

 • LOULOU
 • LANA FURS
 • GAMI
 • MI-E DOR
 • GED COLLECTION
 • SVETLANA KARAHAN
 • ATELIERELE ILBAH
 • ESA
 • LILIA CARAUSH
 • DESIRE ME
 • BASSAM CONCEPT

Blănuri alese cu grijă, materiale scumpe, volume și transparențe, linii clasice, sobre sau extrem de sexy, creații de lux extrem de extravagante și luxuriante, au descris prima zi de Fashion Week.

Spune da în cele mai frumoase rochii! Miresicile nu au fost excluse de la acest eveniment! Rochii albe, fluide, din dantele elaborate și cusături sofisticate, sau simple și pline de rafinament, rochiile de mireasă au strălucit pe scena evenimentului, purtate cu grație de modelele noastre.

Creațiile pentru copii au atins inimile tuturor. Simpaticele puștoaice au defilat pe podium, în creațiile GAMI și MI-E DOR.

 Îți las mai jos un filmuleț cu cele mai impresionante momente din prima zi de Bucharest Fashion Week:

2 thoughts on “Bucharest Fashion Week 2019 – winter edition

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.