fashion week

Bucharest fashion week 2019 – ziua 2 –

Grația a continuat să învăluie cea de-a doua zi de Bucharest Fashion Week 2019. Evenimentul a fost plin de momente speciale și creații vestimentare cu un twist sofisticat, bine conturate. Modelele au defilat pe scenă

Grația a continuat să învăluie cea de-a doua zi de Bucharest Fashion Week 2019. Evenimentul a fost plin de momente speciale și creații vestimentare cu un twist sofisticat, bine conturate.

Modelele au defilat pe scenă în creațiile:

 • RALUCA BĂDULESCU ȘI ALEXANDRU RAICU (Regina Regească)
 • EMMA
 • MONQ DESIGN
 • EVA DIMA
 • ANDREEA POPA
 • LIDIA SELICI
 • DODDA
 • RADURADA
 • IOANA CĂLIN
 • DASPI
 • CORELI

Raluca Bădulescu și Alexandru Raicu au deschis această seară cu un spectacol plin de strălucire, cu ținute îndrăznețe și provocatoare. Atmosfera a fost întreținută de dansatori talentați și de însăși Raluca care mixa muzica la pupitrul de Dj. Momentul a fost inedit și a fost încărcat de vibrații pozitive. Colecția se adresează femeilor de toate vârstele și formele și evidențiază frumusețea fiecărei siluete. Cine nu o iubește pe Raluca? Cu siguranță vei iubi și hainele ei, inspirate din personalitatea puternică și colorată a acesteia.  Hainele emană bucurie, strălucire și încredere, prin linii clasice dar versatile, frumos colorate, cu printuri digitale, spectaculoase și exotice.

REGINA REGEASCA

 

EMMA  reflectă cu adevărat viziunea despre ceea ce trebuie să fie copilăria: frumoasă, plină de imaginație și lipsită de griji. Colecția se adresează domnișoarelor între 2 și 10 ani și oferă unicitate prin farmecul ținutelor create de Cristina Ciuciu.

În colecția “Addicted to black”  de la MONQ DESIGN,  regăsim femeia misterioasă și puternică care dorește să își pună in evidentă atuurile, prin ținutele pe care le poartă.

Colecția Upgrade, de la EVA DIMA Atelier, se adresează domnișoarelor între 7 și 16 ani care îndrăznesc să își exprime spiritul creativ prin vestimentație. O colecție fascinantă, care combină neoprenul cu suprapuneri tulle și accesorii.

ANDREEA POPA, și-a prezentat prima colecție anul trecul la Bucharest Fashion Week. Colecția The Shining Shadow, i-a adus premiul pentru cel mai bun designer de la Atelierele Ilbah. Noua colecție păstrează vibrația feminină, strălucirea și jocul volumelor și al transparențelor.

Calitatea este un semn al recunoașterii rochiilor LIDIA SELICI. Grija la detalii definește conceptul brandului, iar fetițele au strălucit în creațiile Selici.

Femeia se regăsește în centrul conceptului DODDA, iar în colecție găsim piese de la execuții laborioase și croieli excentrice la piese de o simplitate studiata.

RADURADA a venit la Bucharest Fashion Week de peste Prut cu o colecție nonconformistă, realizată din țesături de calitate. Colecția redă în același timp rafinamentul și curajul, și este creaată pentru femeile curajoase, dar și pentru micile prințese iubitoare de stil, care doresc sa atragă mii de priviri de la o vârstă fragedă.

IOANA CĂLIN (L’atelier) vorbește despre acea parte din noi pe care o descoperim doar atunci când ne vedem real prin persoana iubită. Colecția de rochii de mireasă, îmbrățișează acest concept, profund însăilat în fiecare creație. Colecția conține 12 piese, lucrate din materiale care duc spre translarență, spre nud, de la dantele lucrate manual, la tulle cu fir de mătase, la cristale și pietre swarovski.

Domnii nu au fost uitați în această seară și au atras toate privirile defilând pe scenă în creațiile DASPI,  o etichetă masculină cu un concept definit prin sincronizarea perfecțiunii croitoriei, cu aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană. Ținutele cu linii moderne dar extrem de elegante, au rupt bariera timpului prin clasă și eleganță desăvârșite.

CORELI a închis spectacolul din această seară cu ținute delicate, pline de grație și feminitate. Colecția măiastră a brandului Coreli Moldova, aduce în prim plan arta lui Constantin Brâncuș, transfigurată în piese vestimentare și este completată cu rochii din mătase care au tendința de sacru și impecabil. Această colecție a atras atenția pe de o parte prin inocența purității contopită cu rafinamentul absolut, regăsite în rochii albe, iar pe de altă parte găsim linii inedite și culori metalice, în rochii stilate și sofisticate.

Experiențele plăcute se țin lanț la Bucharest Fashion Week, iar designerii talentați nu încetează să surprindă!

2 thoughts on “Bucharest fashion week 2019 – ziua 2 –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.