bucharest fashion week

Bucharest Fashion Week – ziua 3 –

Am ajuns și la cea de-a treia seară petrecută la Bucharest Fashion Week iar entuziasmul meu nu a scăzut deloc. Creațiile designerilor prezentate în această seară nu au încetat să mă surprindă prin clasa și

Am ajuns și la cea de-a treia seară petrecută la Bucharest Fashion Week iar entuziasmul meu nu a scăzut deloc. Creațiile designerilor prezentate în această seară nu au încetat să mă surprindă prin clasa și eleganța desăvârșite.

În seara asta pe scenă au defilat aceleași modele superbe, purtând creațiile:

  • CRISTINA MARIA SI IZABELA PURDESCU
  • TWO KIDS
  • ELENA MORAR
  • LINII DE LANA
  • CASA ANDRA
  • ONUR OSMAN
  • SONIA TRIFAN
  • VAINESS

CRISTINA MARIA SI IZABELA PURDESCU au folosit ca sursă de inspirație  instoria costumului. Mixarea materialelor oferă textură creațiilor acestora. Mătasea naturală, tulul,  dantela și jerseul se contopesc armonios în elementul de bază folosit în realizarea colecției: pielea naturală. Pielea a fost aleasă în mod semnificativ pentru a evidenția latura puternică a femeii. Culoarea dominantă a colecției este roșul, pe care l-au combinat cu diverse tonuri de alb, într-un echilibru bine argumentat vizual între suprafața materialului și accesoriile din piele.

TWO KIDS a avut apariții pe scenele marilor săptămâni ale modei precum European Kids Fashion Week Milano, Kids Fashion Days Budapesta, și Fashion Week Rusia, aceste creații pentru copii atrag atenșia și stârnesc interesul oricui le privește. Brand ambasadorul Two Kids Andreea Costache au dat startul prezentării împreună cu artista Paula Both, care a făcut un spectacol extraordinar.

ELENA MORAR este un brand de rochii de mireasă, care a fost înființat de către două surori, și este recunoscut pe piața Republicii Moldova dar și internațional. Fiecare colecție combină tradiția cu estetică modernă. Vei iubi liniile fine și delicate ale fiecărei piese în parte.

LINII DE LÂNĂ sau handmade cu identitate.  Fiecare piesă vestimentară este unicat și făcută cu și din pasiune. Cu amprentă tradițională dar design urban, colecția este creată pentru a pune în evidență individualitatea.

CASA ANDRA by Daspi, a apărut din pasiune pentru hainele care te scot din anonimat și îți reflectă cât mai fidel personalitatea. Feminitatea definește cel mai bine articolele colecției, care sunt gândite pentru a putea fi integrate în outfiturile de zi cu zi.

ONUR OSMAN lansează noua colecție haute-couture, numită BLACK MOON RISE. cColecția propune o întâlnire între rochiile clasice și cultura modernă, și subliniază eleganța, feminitatea și misterul. Piesele din colecție sunt realizate din voaluri de mătase, stofe și dantele, fiind pictate manual, cu încrustări de cristale Swarovski și perle de sticlă.

SONIA TRIFAN aduce o colceție specială care îmbrățișează un concept unic de a îmbina rochiile cu încălțămintea. Alături de Guell Shoes colecția numită Buterfly Effect este o colecție avangardistă pentru femeile care se pot transforma și se pot reinterpreta.

VAINESS este un brand creat pe baza unor idei de desene cu aspect mitologic și istoric. Pe haine vei găsi personalități precum Medusa sau David de Michelangelo. Toate imprimeurile au câte un mesaj pe care lumea îl poate percepe în moduri diferite. De asemenea desenele sunt inedite și nu pot fi regăsite decât pe hainele create de brandul Veiness. Colecția prezentată este o capsulă, cu un concept pe care brandul dorește să îl dezvolte cât mai mult: hainele simple cu un mesaj puternic.

Mai jos îți las filmulețul cu cele mai tari momente din această seară de la Bucharest Fashion week:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.