jacheta denim

Ce mai este nou? – FemmeLuxe –

Consider că o femeie trebuie să fie mereu interesantă, să se reinventeze și să nu înceteze niciodată să surprindă. Femeile au încercat dintotdeauna sa impresioneze prin vestimentație, și au încercat mereu să aducă ceva nou

Consider că o femeie trebuie să fie mereu interesantă, să se reinventeze și să nu înceteze niciodată să surprindă. Femeile au încercat dintotdeauna sa impresioneze prin vestimentație, și au încercat mereu să aducă ceva nou în stilul lor, pentru a-și accentua personalitatea, a-și schimba genul, a urma moda sau pentru a fi mereu alta.

Iată că odată cu moda s-a reinventat și site-ul celor de la Femmeluxe, care aduce o platformă nouă, mult mai actuală, dar care păstrează același stil caracteristic, al femeii moderne, bine ancorată în modă, mereu chic și în căutare de frumos.

Au ajuns și la mine câteva dintre produsele nou intrate în stoc, și sunt foarte încântată de ele. Ca de fiecare dată am fost mulțumită de produsele primite de la ei, și afirm în continuare că raportul calitate-preț este excelent.

Am două jachete din denim, scurte până în talie, una albă și una neagră. Pe site mai găsiți și varianta roz a acestui model. Cu mâneci lungi, și nasturi argintii, această jachetă scurtă va fi o piesă statement pentru această primăvară.  Pentru un look relaxat o puteți purta cu o pereche de pantaloni scurți de ciclism și un tricou supradimensionat, pentru o vibrație cute. Eu am purtat jecheta neagră cu pantalonii supradimensionați cu talie înaltă, și un top alb scurt. Acești pantaloni sunt perfecți pentru zilele friguroase de iarnă, când vă veți dori să abordați un look confortabil. Pantalonii sunt disponibili în 6 nuanțe, toate absolut delicioase!

femmeluxe

 

Adoptați un stil extrem de feminin cu setul Tinley disponibil în 3 culori. Eu am ales varianta noagră, pentru o imagine de felină.  Având un design cu nervuri, cu mâneci lungi și detalii cu fermoar, nu aveți cum să nu faceți impresie. Eu am combinat cu jacheta alba din denim, pe care am menționat-o mai sus, pentru a creea un look mai casual și mai cuminte. Dar cu siguranță veți da lovitura purtând doar acest set, cu o pereche de pantofi cu toc și o micro-geantă.

Dumneavoastră ați facut cumpărături de pe acest site? Care sunt produsele preferate? Cu siguranță pe acest site vă veți găsi stilul, vă veți reinventa și veți găsi hainele în care să vă simțiți femeia puternică, mereu la modă și în centrul atenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with me

Pick a language

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )

Please select all the ways you would like to hear from StylishCocktails:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.